Филтрирай
Цена
32 лв. 335 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Електрически тримери за косене на трева

Електрически тримери за косене на трева ⋆ Коледжиков

Какви са предимствата на електрически тример за трева от Коледжиков

Електрическите тримери предлагат едни от най-добрите предимства за косене на райграс в малки дворове и градини с достъп до множество външни контакти. Косят неравни терени и в близост до обекти, недостъпни от друго оборудване. С тях може да поддържате тротоари и алеи. Ако страдате от проблеми с гърба, може удобно да косите с електрически тример. Тези модели предлагат неограничено време за изпълнение, тъй като никога не трябва да се притеснявате от изчерпване на гориво или изтощаване на батерии. Леки са и удачни за използване от всекиго. Поддръжката им е сведена до минимум. Необходимо е единствено редовно почистване. Електрическите тримери са невероятно тихи, стартират се с един бутон и имат ниски разходи за експлоатация. 

Защо все повече хора избират електрически тример за косене на райграс

Както казахме по рано, леки са и при продължителна употреба не водят до умора. Маневреността в ъгли и тесни пространства е лесна. Плюс това:

  • Те са тихи - Това е от полза, защото не е наложително използването на антифони. Освен това няма да безпокоите съседите, ако решите рано сутрин да косите моравата.
  • Те са екологични - Не отделят емисии и не генерират изпарения в атмосферата. Не е необходимо да вземате предпазни мерки срещу вдишване на изгорели газове.
  • Те се експлоатират лесно - Електрическите тримери се стартират с натискането на едно копче. При приключване на работа, захранващия шнур се навива и са готови за съхранение. Няма горива и масла, които да източвате предварително.

Лидери в производството на електрически коси са AL-KO, BOSCH, GARDENA, HITACHI, IKRA, MAKITA, MTD, OLEO MAC, RAIDER, RTR, STIGA, STIHL, TORO и WOLF GARTEN.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички