Филтрирай по:
Цена
62 лв. 1382 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Акумулаторни тримери

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 55 артикул(а)
Акумулаторен тример GreenWorks G40LT

Акумулаторен тример GreenWorks G40LT Ви позволява да извършвате задачи в градината, без да се ограничавате до мястото, където се намира най-близкият електрически контакт.

GreenWorks
Редовна цена 588.00 лв. -20% Цена 470.40 лв.
  • -20%
Брой: Купи
Акумулаторен тример GARDENA ComfortCut Li-18/23 R

GARDENA ComfortCut Li-18/23 R е акумулаторен тример, с работна дължина 230 милиметра. Градинският уред е оборудван с POWERinfo система, която Ви информира за оставащите енергийни резерви на Вашата батерия. 

GARDENA
Цена 275.00 лв.
Брой:
Акумулаторни тримери → Райдер, Щил Цени — Коледжиков

Акумулаторен тример за трева от koledzhikov.bg

Акумулаторните тримери за трева дават пълна свобода и маневреност поради липсата на гориво или захранващ кабел. Това прави косенето и кантирането на трева удобно и толкова изморително. Напредналите технологии позволяват с един заряд на батерията да се работи до 60 минути. Известни са с ниските нива на шум, което ги прави по-удобни за продължителна употреба. Разходите за поддръжка са много по-малки в сравнение с другите модели.

Предимства при употреба на акумулаторен тример за райграс

Защо си заслужава избора и закупуването на такъв? Косите на батерии и с корда имат някои преимущества пред останалите модели:

  • Минимална поддръжка - Нямат компоненти и консумативи, като масло, гориво, свещи, които водят до периодични разходи. Обслужването на акумулаторен тример се свежда до презареждане на батерията;
  • По-малко шум - Заради електрическия двигател, който се захранва от акумулатор са изключително тихи за оператора и околните;
  • Леки и лесни за работа - Тъй като тежат само няколко килограма, може лесно да се носят без много усилия от Ваша страна;
  • Евтини са - Въпреки първоначалната инвестиция за закупуване на машина, батерия и зарядно устройство, в дългосрочен план цената им се избива, защото няма разходи за бензин и консумативи;
  • Лесни за съхранение - Компактни и леки, могат да се поставят навсякъде;
  • Удобни за използване - Акумулаторните тримери могат да се използват дори от начинаещи, защото се стартират с един бутон, докато бензиновите модели имат цял процес по стартиране.

Купете своя акумулаторен тример от koledzhikov.bg на добра цена. Предлагаме марки AL-KO, BOSCH, DEWALT, GARDENA, GREENWORKS, HUSQVARNA, MAKITA, MCCULLOCH, MTD, STIHL и WOLF GARTEN.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички