Филтрирай по:
Цена
62лв.1382лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Акумулаторни тримери

  Филтри

  Продукти на страница:

  20 40 60
  Показани са 1-20 от общо 44 артикул(а)
  Акумулаторен тример GreenWorks G40LT

  Акумулаторен тример GreenWorks G40LT Ви позволява да извършвате задачи в градината, без да се ограничавате до мястото, където се намира най-близкият електрически контакт.

  Акумулаторен тример GreenWorks G40LT от топ производител в Колежиков
  Редовна цена 588.00 лв. -20% Цена 470.40 лв.
  • -20%
  Брой: Купи
  Акумулаторен тример HUSQVARNA 115iL, с батерия и зарядно устройство

  Акумулаторен тример HUSQVARNA 115iL е лек, удобен и лесен за употреба, подходящ за подрязване на краищата на тревни площи. 

  Акумулаторен тример HUSQVARNA 115iL, с батерия и зарядно устройство от топ производител в Колежиков
  Редовна цена 683.00 лв. -58.00 лв. Цена 625.00 лв.
  • -58.00 лв.
  Брой: Купи
  Акумулаторен тример GARDENA ComfortCut Li-18/23 R

  GARDENA ComfortCut Li-18/23 R е акумулаторен тример, с работна дължина 230 милиметра. Градинският уред е оборудван с POWERinfo система, която Ви информира за оставащите енергийни резерви на Вашата батерия. 

  Акумулаторен тример GARDENA ComfortCut Li-18/23 R от топ производител в Колежиков
  Цена 275.00 лв.
  Брой:
  Акумулаторни тримери за трева на Хит Цени — Коледжиков

  Акумулаторен тример за трева от koledzhikov.bg

  Акумулаторните тримери за трева дават пълна свобода и маневреност поради липсата на гориво или захранващ кабел. Това прави косенето и кантирането на трева удобно и толкова изморително. Напредналите технологии позволяват с един заряд на батерията да се работи до 60 минути. Известни са с ниските нива на шум, което ги прави по-удобни за продължителна употреба. Разходите за поддръжка са много по-малки в сравнение с другите модели.

  Предимства при употреба на акумулаторен тример за райграс

  Защо си заслужава избора и закупуването на такъв? Косите на батерии и с корда имат някои преимущества пред останалите модели:

  • Минимална поддръжка - Нямат компоненти и консумативи, като масло, гориво, свещи, които водят до периодични разходи. Обслужването на акумулаторен тример се свежда до презареждане на батерията;
  • По-малко шум - Заради електрическия двигател, който се захранва от акумулатор са изключително тихи за оператора и околните;
  • Леки и лесни за работа - Тъй като тежат само няколко килограма, може лесно да се носят без много усилия от Ваша страна;
  • Евтини са - Въпреки първоначалната инвестиция за закупуване на машина, батерия и зарядно устройство, в дългосрочен план цената им се избива, защото няма разходи за бензин и консумативи;
  • Лесни за съхранение - Компактни и леки, могат да се поставят навсякъде;
  • Удобни за използване - Акумулаторните тримери могат да се използват дори от начинаещи, защото се стартират с един бутон, докато бензиновите модели имат цял процес по стартиране.

  Купете своя акумулаторен тример от koledzhikov.bg на добра цена. Предлагаме марки AL-KO, BOSCH, DEWALT, GARDENA, GREENWORKS, HUSQVARNA, MAKITA, MCCULLOCH, MTD, STIHL и WOLF GARTEN.

  Продуктът е добавен към желани продукти
  Виж Всички Любими
  Продуктът е добавен за сравнение.
  Виж Всички