Филтрирай
Цена
90лв.62158лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Циркуляри за метал

Циркуляри за метал на Хит Цени — Коледжиков

Циркуляр за метал / Пендула

Циркулярите за метал са металообработващи машини, които са специално проектирани за прецизно и точно рязане на метални изделия. Въпреки че можете да използвате ъглошлайф за рязане Вие знаете колко досадно и трудоемко би било да извършите работа само с него. Резултатите също остават незадоволителни, тъй като по-често не завършвате с равномерен разрез на детайла. За щастие Ви предлагаме голямо разнообразие от мощни и ефективни циркуляри за метал, които ще Ви позволят да спестите време и енергия. Те правят прецизни и плавни разрези, гарантиращи, че Вашият проект е завършен с минимално количество усилия.

Циркуляри за метал от koledzhikov.bg

Ако искате да режете правилно и бързо всякакви метални изделия, тогава е много важно да изберете най-подходящият циркуляр, според Вашите нужди. С помощта на тази машина за рязане можете да прорязвате дори дебели парчета стомана. При избора си трябва да вземете предвид няколко фактора, като:

  • Размер на диска: Размерът на всеки циркуляр за рязане на метал е доста важен, тъй като голямото острие Ви позволява да режете дебели, метални парчета с лекота. Ако машината Ви е с размер на диска 14 или 15 инча, тогава можете да обработвате повечето детайли без никакви проблеми;
  • Обороти на двигателя: Трябва да проверите и оборотите на двигателя, тъй като те Ви показват скоростта, с която се върти диска. По-бързото въртене при 3700 - 3800 об/мин. позволява по-лесно рязане. От друга страна, по-бавните обороти, като 1200 - 1300 об/мин. са добри за специфични задачи, но не и за бързи резултати;
  • Надеждност: Тъй като можете да режете различни видове метални парчета, надеждният циркуляр е много важен. Ето защо е необходимо да изберете издръжлива машина от световноизвествен производител.

Ако искате машина за рязане на метал, на която можете да разчитате изберете BERNARDO, BOSCH, DeWALT, HITACHI, JEPSON, MAKITA, METABO, MILWAUKEE, RAIDER и STANLEY.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички