Филтрирай
Цена
29лв.978лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Пистолети за горещ въздух

Пистолети за горещ въздух — Коледжиков

Пистолет за горещ въздух

Това е ръчно устройство за издухване на горещ въздух, подобен на сешоара, но работи при много по-висока температура. Доста съвременни модели са оборудвани с цифров дисплей и регулиране на скоростта и температурата на изходящия въздушен поток, обикновено в рамките на 100 °C до 550 °C, в зависимост от модела. В основата на пистолета за горещ въздух е електрически нагревател и вентилатор. Може да се оборудват с накрайници за насочване на въздушния поток, които може да са прави, кръгли или извити.

Пистолет за горещ въздух може да бъде използван за:

  • Отстраняване на боя;
  • Нагряване и свързване на тръби;
  • Размразяване;
  • Изсушаване на повърхности;
  • Огъване на пластмаса;
  • Размекване на лепило.

Пистолети за горещ въздух с контрол на температурата и въздушния поток

Контролът на температурата е важен, тъй като ще определи вида на работата, която можете да вършите с него. Колкото по-широк е температурния диапазон, толкова повече задачи ще може да извършвате. Дори най-базовите модели пистолети за горещ въздух имат поне две настройки, докато по-скъпите предлагат безстепенно регулиране от 150 до над 550 градуса по Целзий.

Скоростите на вентилатора също са важни. Колкото повече контрол имате над скоростта на вентилатора, толкова по-добре ще можете да контролирате въздушния поток. По-големите работни места ще изискват по-голямо количество горещ въздух. Въздушният поток не променя температурата на въздуха, а определя неговото количество за единица време.

Важно е да използвате правилната температура и въздушен поток за работата, която извършвате и за материала, с който работите. Ако температурата или въздушният поток са твърде ниски, няма да работят ефективно. Ако те са твърде високи, можете да разтопите или изгорите материала.

Пистолет за горещ въздух от koledzhikov.bg

При нас има пистолети за нагряване с марка BLACK+DECKER, DEWALT, MAKITA, RAIDER, RTR и STANLEY, както и много други видове електро и пневматични инструменти.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички