Филтрирай по:
Цена
21 лв. 368 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Пистолети за горещ въздух

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 22 артикул(а)
Пистолет за горещ въздух RAIDER RD-HG14

Електрически пистолет за горещ въздух RAIDER RD-HG14 е компактен и надежден инструмент за премахване на мазилки и различни покрития, който се характеризира с ефективност, здравина и качество.

RAIDER
Редовна цена 29.00 лв. -10% Цена 26.10 лв.
  • -10%
Брой:
Пистолет за горещ въздух MILWAUKEE M18BHG

MILWAUKEE M18BHG е акумулаторен пистолет за горещ въздух, който намира широко приложение в отстраняването на стари бои и лакове, размразяване на метални тръби, нагряване на полимерни материали и други.

MILWAUKEE
Редовна цена 278.00 лв. -7% Цена 258.54 лв.
  • -7%
Брой: Купи
Пистолет за горещ въздух с аксесоари RAIDER RDP-HG22

Пистолет за горещ въздух RAIDER RDP-HG22 притежава ключ за промяна на скоростта на въздушния поток и силата на нагряване, което прави инструмента по-гъвкав.

 

RAIDER
Редовна цена 38.00 лв. -10% Цена 34.20 лв.
  • -10%
Брой:
Пистолети за горещ въздух на Хит Цени — Коледжиков

Пистолет за горещ въздух

Това е ръчно устройство за издухване на горещ въздух, подобен на сешоара, но работи при много по-висока температура. Доста съвременни модели са оборудвани с цифров дисплей и регулиране на скоростта и температурата на изходящия въздушен поток, обикновено в рамките на 100 °C до 550 °C, в зависимост от модела. В основата на пистолета за горещ въздух е електрически нагревател и вентилатор. Може да се оборудват с накрайници за насочване на въздушния поток, които може да са прави, кръгли или извити.

Пистолет за горещ въздух може да бъде използван за:

  • Отстраняване на боя;
  • Нагряване и свързване на тръби;
  • Размразяване;
  • Изсушаване на повърхности;
  • Огъване на пластмаса;
  • Размекване на лепило.

Пистолети за горещ въздух с контрол на температурата и въздушния поток

Контролът на температурата е важен, тъй като ще определи вида на работата, която можете да вършите с него. Колкото по-широк е температурния диапазон, толкова повече задачи ще може да извършвате. Дори най-базовите модели пистолети за горещ въздух имат поне две настройки, докато по-скъпите предлагат безстепенно регулиране от 150 до над 550 градуса по Целзий.

Скоростите на вентилатора също са важни. Колкото повече контрол имате над скоростта на вентилатора, толкова по-добре ще можете да контролирате въздушния поток. По-големите работни места ще изискват по-голямо количество горещ въздух. Въздушният поток не променя температурата на въздуха, а определя неговото количество за единица време.

Важно е да използвате правилната температура и въздушен поток за работата, която извършвате и за материала, с който работите. Ако температурата или въздушният поток са твърде ниски, няма да работят ефективно. Ако те са твърде високи, можете да разтопите или изгорите материала.

Пистолет за горещ въздух от koledzhikov.bg

При нас има пистолети за нагряване с марка BLACK+DECKER, DEWALT, MAKITA, RAIDER, RTR и STANLEY.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички