Фугорези

Фугорези на Топ Цени и Видове — Коледжиков

Какво е фугорез?

Фугорезът е строителна машина, която се използва за рязане на асфалт, бетон, камък и други строителни материали. Той намира широко приложение при изпълнението на различни ремонтно-строителни дейности: демонтаж на конструкции, рязане на стени, железобетонни или метални тръби, бордюри, тротоари, при ремонт на ж.п. линии и пътни покрития.

Тъй като по време на рязане на твърди материали, фугорезът генерира много прах и топлина, той може да е снабден със система за охлаждане. Тя намалява праха и охлажда диска. Обикновено се използва методът на “мокро рязане”.

За удобство фугорезът може да се използва с количка. Обикновено тя се продава отделно. Монтиран на количка, фугорезът се охлажда с помощта на туба, която се слага отгоре. Така гравитачно водата пада към диска. Ако използвате инструмента на ръка, може да използвате помпа, за да понижавате температурата на диска.

Основни характеристики

Няколко са ключовите характеристики, които са определящи за приложението и производителността на фугорезите.

От мощността на модела може да добиете представа за производителността му. Колкото по-голяма е, толкова по-добре. Този показател е определящ и за способността му да се справя с по-твърди материали. При покупката на фугорез обърнете внимание и на диаметъра на диска, който може да бъде използван с него. За производителността на машината може да съдите по максималната дълбочина на рязане.

Наличието на система за защита на потребителя е много важна, както и теглото, и другите конструктивни особености на машината.

На съвременния пазар за строителна техника ще откриете много марки. Продуктите им имат специфични разлики, въпреки еднородността си. Например бензиновите фугорези Makita са снабдени с ръкохватки, които имат по четири гумени анвивибрационни тампона. Ролята им е да понижават вибрациите и да облекчат процеса на работа.

Ако възнамерявате да купувате фугорез Husqvarna, обърнете внимание на двигателя му. Той е изработен по технология X-Torq, което означава, че изразходва по-малко бензин в сравнение със своите конкуренти на пазара.

Друга популярна марка - Hitachi, предлага бензинови фугорези, чийто наклон на диска може да се регулира. Като резултат може да използвате машината за повече приложения - например за рязане под ъгъл или на недостъпни места.

В моторните фугорези Stihl внимание заслужава системата ElastoStart. Тя спомага за лесното стартиране на двигателя.

Видове

Защо да ги закупим от Коледжиков?

Фирма Коледжиков има над 30 г. опит на пазара. В асортимента на магазина ще откриете качествени фугорези на известни и надеждни марки като CIMEX, HITACHI, HUSQVARNA, IMER, MAKITA, NORTON, OSCAR, STIHL. За да изберете подходящия за Вас модел, препоръчваме да се обърнете към нашите консултанти. Те отлично познават характеристиките на фугорезите и ще ви ориентират в цените и възможностите им според Вашите потребности.  

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

За да направите поръчка в онлайн магазина, не е необходимо да регистрирате профил. Достатъчно е да последвате стъпките във формата или да се свържете с нас по телефона. Предоставили сме и опцията “Бърза поръчка”, която ви позволява да оставите само своите имена и телефон за контакт, след което наш консултант ще се свърже с вас.

Какви са начините за доставка?

В случай че не можете да вземете поръчката си от наш физически магазин в София или Варна, може да я получите по куриер.

Каква е цената за доставка?

Ако поръчката ви е на стойност над 250 лв. и продуктите не са в промоция, не дължите нищо за доставка. Във всички останали случаи цената за доставка зависи от избраната от вас куриерска фирма.

В какъв период ще получим продуктите?

Ще получите своите продукти до 1-3 работни дни след потвърждаването на поръчката ви. Този срок не важи за машини и оборудване, които имат нужда от производствено време. Точна информация за конкретен продукт може да получите от нашите търговски консултанти.

В какъв ценови диапазон са продуктите в категорията "Фугорези"?

В продуктовия ни асортимент ще откриете фугорези в широк ценови диапазон. Бензиновите ни модели са на цени от 1350 до 56 000 лв. Електрическите фугорези струват между 2800 и 12 000 лв., а акумулаторните и хидравличните - между 750 и 7000 лв.

Как и кога можем да се свържем с вас?

Ако имате нужда от консултация или разясняване на характеристиките на някой продукт, винаги може да се допитате до нас. Използвайте посочените за връзка контакти.

Магазин във Варна
тел.: 0877 880 840, 0888 526 133, 052 30 35 90, 052 30 36 90
e-mail: varna@kol-bg.com

Работно време:
     ○ от Понеделник до Петък: 8.30 - 18.00 ч.
     ○ Събота: 8.30 - 14.00 ч.
     ○ Неделя: почивен ден

Магазин София
тел.: 0887 201 700, 0879 027 917, 0879 027 918, 0885 479 918, 0889 722 581
e-mail: sofia@kol-bg.com

Работно време:
     ○ от Понеделник до Петък: 9.00 - 18.00 ч.
     ○ Събота: 9.00 - 14.00 ч.
     ○ Неделя: почивен ден

Категории

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички