Фугорези

Фугорези на Топ Цени и Видове — Коледжиков

Фугорез за строителни и кариерни материали

Рязането на бетон е трудна задача, но не е необходимо да става трудно. Независимо дали режете асфалт, бетонни блокове или плочи на стени или подове, фугорезът е най-лесния начин за тяхното рязане.

Предлагат се различни видове, използващи захранване от:

  • Електричество;
  • Гориво;
  • Акумулаторни батерии;
  • Външен източник – хидравлично задвижване.

Фугорезите за рязане на твърди материали, като бетон и асфалт произвеждат значително количество топлина и прах по време на работа. Съответно, охлаждането на диска и намаляването на праха често се постигат с използването на метода на "мокро" рязане, чрез водоснабдяване и вентилационни системи.

Фугорез количка за рязане на бетон и асфалт

Дисковете, с които се оборудват тези машини са със специфично предназначение. Предлагат се различни видове, подходящи за рязане на бетон, асфалт, камък и други. Изборът на подходящ диамантен диск е важно за доброто изпълнение на задачите.

Машини за качествено пътно строителство от Коледжиков

Ако търсите електрически, хидравличен или моторен фугорез за подови настилки, значи сте попаднали на правилното място. Разгледайте широката гама от продукти предназначени за строителство и ремонт, за професионални и хоби потребители. Нашите машини за рязане на асфалт и бетон правят работа Ви по-бърза, дори когато работите на някои от най-трудните места.

Разполагаме с богат избор, включващ машини за рязане с марка CIMEX, HITACHI, HUSQVARNA, IMER, MAKITA, NORTON, OSCAR, STIHL.

Категории

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички