Филтрирай по:
Категории
Покажи Повече Покажи По-малко
Цена
673 лв. 57360 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Фугорези

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 60 артикул(а)
Моторен фугорез STIHL GS 461

Верижна резачка GS 461 на STIHL е двутактова машина, пригодена за прецизно рязане на бетон, камък, тухли, тръби и други строителни материали. 

STIHL / ЩИЛ
Редовна цена 4 315.00 лв. -5% Цена 4 099.25 лв.
  • -5%
Брой:
Моторен фугорез STIHL TS 420

Бензинов ъглошлайф STIHL TS 420 е мощен уред, подходящ за рязане на бетон, алуминий, асфалт, камък и всякакви хоризонтални и вертикални повърхности.

STIHL / ЩИЛ
Редовна цена 1 575.00 лв. -5% Цена 1 496.25 лв.
  • -5%
Брой:
Моторен фугорез на количка NORTON CLIPPER CSB1 P21 KIA

Максималната производителност може да се постигне само чрез добре балансирана комбинация от мощност, ергономичност, въртящ момент, маневреност и надеждност, която предлага фугорез NORTON CLIPPER CSB1 P21 KIA.

NORTON
Цена 21 510.00 лв.
Брой:
Акумулаторен фугорез/ъглошлайф STIHL TSA 230

Ъглошлайф TSA 230 на STIHL е оборудван с водна връзка, която улеснява боравенето с машината и същевременно с това предпазва от прекомерно запрашаване.

 

STIHL / ЩИЛ
Редовна цена 717.00 лв. -5% Цена 681.15 лв.
  • -5%
Брой: Купи
Моторен фугорез STIHL TS 700

TS 700 е ъглошлайф, с двутактов мотор, на немската марка STIHL. Мощният инструмент е проектиран за рязане на различни материали от строителството, с висока степен на твърдост. 

STIHL / ЩИЛ
Редовна цена 2 165.00 лв. -5% Цена 2 056.75 лв.
  • -5%
Брой:
Моторен фугорез STIHL TS 800

TS 800 на STIHL е моторизирана резачка за твърди материали от строителството, получаваща силата си от мощен двигател, двутактов с технология 2-MIX. 

STIHL / ЩИЛ
Редовна цена 2 270.00 лв. -5% Цена 2 156.50 лв.
  • -5%
Брой:
Моторен фугорез STIHL TS 410

Ъглошлайф, бензинов STIHL TS 410 можете да използвате за рязане на различни видове строителни повърхности, с голяма твърдост, независимо дали те са в хоризонтално или вертикално положение. 

STIHL / ЩИЛ
Редовна цена 1 535.00 лв. -5% Цена 1 458.25 лв.
  • -5%
Брой:
Фугорези на Топ Цени и Видове — Коледжиков

Фугорез за строителни и кариерни материали

Рязането на бетон е трудна задача, но не е необходимо да става трудно. Независимо дали режете асфалт, бетонни блокове или плочи на стени или подове, фугорезът е най-лесния начин за тяхното рязане.

Предлагат се различни видове, използващи захранване от:

  • Електричество;
  • Гориво;
  • Акумулаторни батерии;
  • Външен източник – хидравлично задвижване.

Фугорезите за рязане на твърди материали, като бетон и асфалт произвеждат значително количество топлина и прах по време на работа. Съответно, охлаждането на диска и намаляването на праха често се постигат с използването на метода на "мокро" рязане, чрез водоснабдяване и вентилационни системи.

Фугорез количка за рязане на бетон и асфалт

Дисковете, с които се оборудват тези машини са със специфично предназначение. Предлагат се различни видове, подходящи за рязане на бетон, асфалт, камък и други. Изборът на подходящ диамантен диск е важно за доброто изпълнение на задачите.

Машини за качествено пътно строителство от Коледжиков

Ако търсите електрически, хидравличен или моторен фугорез за подови настилки, значи сте попаднали на правилното място. Разгледайте широката гама от продукти предназначени за строителство и ремонт, за професионални и хоби потребители. Нашите машини за рязане на асфалт и бетон правят работа Ви по-бърза, дори когато работите на някои от най-трудните места.

Разполагаме с богат избор, включващ машини за рязане с марка CIMEX, HITACHI, HUSQVARNA, IMER, MAKITA, NORTON, OSCAR, STIHL.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички