Филтрирай по:
Категории
Покажи Повече Покажи По-малко
Цена
148 лв. 170000 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Метачни машини

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 44 артикул(а)
Механична ръчноводима метачна машина STIHL KG 550

Механична метла STIHL KG 550 е способна да изчисти домашните Ви открити площи, закрити помещения, осигурявайки 6 пъти повече бързина от типичното метене.

STIHL / ЩИЛ
Редовна цена 347.00 лв. -5% Цена 329.65 лв.
  • -5%
Брой:
Електрическа метла KARCHER EB 30/1 Li-Ion

KARCHER EB 30/1 Li-Ion е тиха акумулаторна метличка, позволяваща почистване на офис сгради, общи хотелски помещение и ресторанти през работното време на обекта, без да смущава спокойствието на персонала или гостите.

KARCHER / КЕРХЕР
Цена 470.00 лв.
Брой:
Механична ръчноводима метачна машина NILFISK FLOORTEC 570 M

Ръчноводима метачна машина NILFISK FLOORTEC 570 M е оборудвана  с регулируема дръжка и лек, но издържлив контейнер за боклук, с практична дръжка за лесно опразване.

NILFISK
Цена 625.00 лв.
Брой:
Акумулаторна ръчноводима метачна машина със засмукване KARCHER KM 85/50 W Bp Pack Adv

Задвижван от батерии метящ автомат KARCHER KM 85/50 W Bp Pack Adv е със самоходно придвижване и функция вакуум за финия прах, за да не се запрашава въздуха.

KARCHER / КЕРХЕР
Цена 17 400.00 лв.
Брой:
Механична ръчноводима метачна машина KARCHER S 650

Ръчно водим метачен уред KARCHER S 650 се задвижва от собствената си инерция, подобно на стара косачка. Цилиндрична четка събира отпадъците в кош, а предните атрибути увеличават зоната за почистване.

KARCHER / КЕРХЕР
Цена 275.00 лв.
Брой:
Акумулаторна ръчноводима метачна машина със засмукване KARCHER KM 85/50 W G Adv

Метачна машина за открити площи KARCHER KM 85/50 W G Adv е идеална за автомобилната индустрия и транспорт, фирмите, осигуряващи заетост в областта на търговията, агротуризма, селските стопанства.

KARCHER / КЕРХЕР
Цена 13 800.00 лв.
Брой:
Седлова метачна машина KARCHER KM 150/500 R Bp

KARCHER KM 150/500 R Bp е машина метачна, след която остава само добре пометен терен, без следи от боклук, а допълнителната странична четка улавя отпадъците покрай стени и препятствия, и ги запраща към основния валяк.

KARCHER / КЕРХЕР
Цена 153 300.00 лв.
Брой:
Седлова метачна машина KARCHER KM 150/500 R Bp Pack

KARCHER KM 150/500 R Bp Pack е промишлена почистваща техника от акумулаторен тип, със здрав дизайн за задачи с голяма тежест в сектори, като строителство и металообработване, стоманолеярни или други предприятия, с огромни количества мръсотия.

KARCHER / КЕРХЕР
Цена 170 000.00 лв.
Брой:
Седлова метачно-смучеща машина KARCHER KM 150/500 R D

KARCHER KM 150/500 R D е с плаващото окачване на почистващия четковиден модула, благодарение на което, постиганата ефективност е оптимална за всеки терен, дори при неравности.

KARCHER / КЕРХЕР
Цена 158 500.00 лв.
Брой:
Метачни машини на Tоп Цени и различни Видове — Коледжиков

Метачна машина за професионално почистване

Метачните машини намаляват значително времето за почистване. Те са икономични, чисти и ефективни и са подходящи за покриване на различни по размер площи, спрямо производителността указана от производителя. В нашият онлайн магазин koledzhikov.bg се предлагат следните видове машини за метене:

  • Ръчноводими;
  • Седлови;
  • Моторни ротационни метли.

Метачни машини за почистване на големи и средни площи

Ръчноводими машини за метене

Поддържането на чисти площи е лесна задача с ръчноводимите механични метли. Притежават голям кош за събиране на отпадъка и не отнемат време за изпразването му. Позволяват регулиране на височината на засмукване и могат да работят в близост до бордюри. Имат леко тегло и се транспортират сравнително лесно.

Моторни ротационни метли

Ако искате да изчистите големи участъци от мръсотия и други отпадъци, не можете да избегнете закупуването на моторна ротационна машина, тъй като почистването с метла изисква твърде големи усилия. Нашите моторни метли са идеалното решение за професионалните компании, занимаващи се с почистване. Управляват се много лесно и не изискват усилия при работа. Нивото на шум на двигателя е в рамките на нормите.

Седлови метачни машини

Седловите машини за метене са оборудване с моторни и акумулаторни двигатели. Проектирани са за тежка, промишлена употреба. Снабдени са с филтърна система, която осигурява перфектна работна атмосфера без прах, дори в екстремни условия. Работят икономично и чисто и имат висока ефективност на средни и големи площи. Идеални са за почистване на дворове пътеки, работилници, заводи, зали и други. Ергономични са и са лесни за използване. Седалките на тези седлови метачни машини са комфортни и удобни за потребителите.

Представяме Ви метачни машини марка HYUNDAI, KARCHER, MTD, NILFISK, STIHL, TEXAS и VIPER.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички