Метачни машини

Метачни машини на Tоп Цени и различни Видове — Коледжиков

Метачна машина за професионално почистване

Метачните машини намаляват значително времето за почистване. Те са икономични, чисти и ефективни и са подходящи за покриване на различни по размер площи, спрямо производителността указана от производителя. В нашият онлайн магазин koledzhikov.bg се предлагат следните видове машини за метене:

  • Ръчноводими;
  • Седлови;
  • Моторни ротационни метли.

Метачни машини за почистване на големи и средни площи

Ръчноводими машини за метене

Поддържането на чисти площи е лесна задача с ръчноводимите механични метли. Притежават голям кош за събиране на отпадъка и не отнемат време за изпразването му. Позволяват регулиране на височината на засмукване и могат да работят в близост до бордюри. Имат леко тегло и се транспортират сравнително лесно.

Моторни ротационни метли

Ако искате да изчистите големи участъци от мръсотия и други отпадъци, не можете да избегнете закупуването на моторна ротационна машина, тъй като почистването с метла изисква твърде големи усилия. Нашите моторни метли са идеалното решение за професионалните компании, занимаващи се с почистване. Управляват се много лесно и не изискват усилия при работа. Нивото на шум на двигателя е в рамките на нормите.

Седлови метачни машини

Седловите машини за метене са оборудване с моторни и акумулаторни двигатели. Проектирани са за тежка, промишлена употреба. Снабдени са с филтърна система, която осигурява перфектна работна атмосфера без прах, дори в екстремни условия. Работят икономично и чисто и имат висока ефективност на средни и големи площи. Идеални са за почистване на дворове пътеки, работилници, заводи, зали и други. Ергономични са и са лесни за използване. Седалките на тези седлови метачни машини са комфортни и удобни за потребителите.

Представяме Ви метачни машини марка HYUNDAI, KARCHER, MTD, NILFISK, STIHL, TEXAS и VIPER.

Категории

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички