Пароструйки

Пароструйки Цени и Видове — Коледжиков

Какво е пароструйка?

Ефективното почистване с вода под високо налягане е още по-ефективно с гореща вода. Топлата вода разтваря по-лесно наслоената мръсотия и мазнини спрямо студената. Повърхностите, почистени с гореща вода, изсъхват по-бързо, благодарение на топлината, а по този начин стават готови за последващата им употреба по-бързо. Измиването с пароструйка не изисква голямо количество препарат за разтваряне на наслояванията. Намалената употреба на химикали и почистващи препарати е по-здравословна за потребителите, защитава околната среда и спестява средства. Убиването на микробите с горещата вода също е от значение, особено когато е част от хигиенно-санитарните изисквания. Този метод на намаляване на микробите без употреба на дезинфектанти е напълно достатъчен, тъй като температурата на една пароструйка надвишава 100 градуса. Горещата вода спомага за по-бързо премахване на мръсотията, а това спестява времето за работа, при това значително.

Пароструйка с висока температура за по-добри резултати

Топлината ускорява химическите процеси, а това означава че мазнините, маслото, саждите, калта и другите замърсители нямат шанс да останат, след третиране с тази машина за почистване. По-краткото време в почистване и измиване с вода означава, че и консумацията ѝ ще се намали.

Ефективността на нашите пароструйки е търсена и предпочитана в различни сфери

  • Строителството - за почистване на работните площадки;
  • Индустрията и производството;
  • Промишлеността;
  • Поддръжката на сгради и обекти;
  • Компании занимаващи се с професионално измиване на транспортни средства.

Производители KARCHER, HUSQVARNA, HYUNDAI, IMER, NILFISK, PRAMAC, BRIGGS & STRATTON, HITACHI, DEN SIN, RAIDER, MAKITA, RTR, ANNOVI REVERBERI, BATAVIA, CIMEX, COMET, BLACK+DECKER, ELEKTRO MASCHINEN, LAVOR, MAER, MICHELIN, BOSCH, STANLEY и STIHL предлагат най-добрите машини за почистване.

Категории

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички