Цепачки за дърва

Цепачки за дърва → Онлайн Цени — Коледжиков

Какво е цепачка за дърва и как работи?

С цепачка за дърва цепенето на дървени трупи е по-лесно и бързо. За целта е необходимо да притиснете дървото към острието на машината. Полученият материал може да се използва за огрев през зимата. 

Предимства

  • Лесни за използване
  • Процесът на работа е по-безопасен, по-удобен и по-бърз
  • По-производителни са. 

Видове

Цепачките за дърва според своето захранване бива:

Механични цепачки

Те са най-достъпни като цена. Лесни са за работа, но изискват прилагане на повече физически сила при цепене.

Електрически дървоцепачки

Електрическите дървоцепачки са идеални за хора, които не разполагат с достатъчно сила или не искат влагат усилия. Единственото необходимо условие е да се поставят трупите на машината за цепене.

Бензинови машини за цепене

Най-мощното средство за разцепване на различни видове дървета със сила на притискане до 40 тона. Освен това притежават по-здрава конструкция, което позволява да бъдат употребявани в сурови условия както на открито, така и на закрито.

Защо да ги закупим от Коледжиков?

Ние сме търговец с дългогодишен опит на пазара на градинска и строителна техника. Предлагаме богата гама цепачки за дърва на достъпни цени. Избирайки нас, получавате професионално обслужване и ценни съвети за правилната експлоатация на машините.

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да, може да пазарувате като гост, да използвате регистрацията си в Gmail или Facebook или да направите “Бърза поръчка”, при която от вас се изисква да въведете своите имена и телефонен номер. 

Какви са начините за доставка?

Може да получите вашата поръчка в наш физически магазин или да заявите доставка с куриер. В някои случаи може да осигурим наш разнос. 

Каква е цената за доставка?

Получавате безплатна доставка при поръчка над 250 лв. до посочен от Вас адрес, независимо от населеното място на територията на България. Изключение правят артикулите от раздел "Винарско оборудване" и тези в промоция. Конкретна информация за Вашата поръчка може да получите от нашите търговски консултанти. 

В какъв период ще получим продуктите?

Стандартни поръчки се доставят от 1 до 3 работни дни след потвърждаването им. За всички машини, за които е необходимо производствено време, доставката е до 30 работни дни. 

В какъв ценови диапазон са продуктите в категорията "Цепачки за дърва"?

В магазин Коледжиков ще откриете цепачки за дърва на цени от 172 до 7000 лв. Постоянно обновяваме продуктовия си асортимент с нови модели. Вижте още:

Бензинов верижен трион

Ръчна сеялка

Ножица за трева

Категории

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички