Филтрирай по:
Цена
1885лв.6800лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Професионални цепачки за дърва

  Филтри

  Продукти на страница:

  20 40 60
  Показани са 1-8 от общо 8 артикул(а)
  Професионални цепачки за дърва на Хит Цени — Коледжиков

  Професионални цепачки за дърва могат повече

  Професионалните машини за цепене на дърва на пръв поглед не се различават по нищо от обикновените моторни и електрически дървоцепачки, но това далеч не е така.

  Първо, индустриалните модели предлагат повече мощност за разцепване на по-големи и по-твърди парчета дърво. Ако работите с дървени трупи, които имат голям диаметър и дължина, се нуждаете от повече сила, каквато може да получите само от професионална цепачка за дърва.

  Второ, професионалните дървоцепачки са създадени значително да улеснят и ускорят цепенето на дърва. Притежават редица функции, с които се автоматизира работата. Това прави задачите на оператора по-малко изтощителни, което означава по-безопасна работа и увеличена производителност.

  Професионални машини за цепене на дърва и техните характеристики

  Запознайте се с главните качества и функции, за да оцените кои от тях са от съществено значение за Вашата работа.

  Бензинов или електрически двигател

  Бензиновата дървоцепачка предлага значително по-голямо количество мощност. На свой ред електрическите са по-тихи и изискват по-малко грижи за поддръжка.

  Хоризонтално или вертикално разположение

  Повечето видове цепене на трупи е в хоризонтална позиция. Въпреки това, когато трябва да нацепите дънери с голяма дължина е по-удобно да използвате вертикална дървоцепачка.

  Сила на притискане

  За разцепване на дърва с диаметър до 30 сантиметра, сила до 20 тона е напълно достатъчна, но за дървета с дебелина от 30 до 60 сантиметра е препоръчителен избора на професионална цепачка за дърва със сила 30 тона.

  Електрически или ръчен старт

  Това е характеристика, която се отнася за цепачки с бензинов двигател. Наличието на електрически стартер е голямо удобство, когато дойде време да използвате дървоцепачката в студени климатични условия.

  Професионални цепачки за дърва предлагани от koledzhikov.bg

  Гамата от продукти включва марки FERVI и BERNARDO.

  Продуктът е добавен към желани продукти
  Виж Всички Любими
  Продуктът е добавен за сравнение.
  Виж Всички