Филтрирай
Цена
173лв.5984лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Професионални цепачки

Професионални цепачки за дърва → Онлайн — Коледжиков

Професионални цепачки за дърва могат повече

Професионалните машини за цепене на дърва на пръв поглед не се различават по нищо от обикновените моторни и електрически дървоцепачки, но това далеч не е така.

Първо, индустриалните модели предлагат повече мощност за разцепване на по-големи и по-твърди парчета дърво. Ако работите с дървени трупи, които имат голям диаметър и дължина, се нуждаете от повече сила, каквато може да получите само от професионална цепачка за дърва.

Второ, професионалните дървоцепачки са създадени значително да улеснят и ускорят цепенето на дърва. Притежават редица функции, с които се автоматизира работата. Това прави задачите на оператора по-малко изтощителни, което означава по-безопасна работа и увеличена производителност.

Професионални машини за цепене на дърва и техните характеристики

Запознайте се с главните качества и функции, за да оцените кои от тях са от съществено значение за Вашата работа.

Бензинов или електрически двигател

Бензиновата дървоцепачка предлага значително по-голямо количество мощност. На свой ред електрическите са по-тихи и изискват по-малко грижи за поддръжка.

Хоризонтално или вертикално разположение

Повечето видове цепене на трупи е в хоризонтална позиция. Въпреки това, когато трябва да нацепите дънери с голяма дължина е по-удобно да използвате вертикална дървоцепачка.

Сила на притискане

За разцепване на дърва с диаметър до 30 сантиметра, сила до 20 тона е напълно достатъчна, но за дървета с дебелина от 30 до 60 сантиметра е препоръчителен избора на професионална цепачка за дърва със сила 30 тона.

Електрически или ръчен старт

Това е характеристика, която се отнася за цепачки с бензинов двигател. Наличието на електрически стартер е голямо удобство, когато дойде време да използвате дървоцепачката в студени климатични условия.

Професионални цепачки за дърва предлагани от koledzhikov.bg

Гамата от продукти включва марки FERVI и BERNARDO.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички