Филтрирай
Цена
186лв.6598лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Професионални цепачки

Професионални цепачки за дърва → Онлайн — Коледжиков

Какво представлява и как работи?

Професионалните машини за цепене на дърва на пръв поглед не се различават по нищо от обикновените моторни и електрически дървоцепачки, но това далеч не е така. Индустриалните модели предлагат повече мощност.

Ако работите с дървени трупи, които имат голям диаметър и дължина, се нуждаете от повече сила, каквато може да получите само от този вид цепачки за дърва. Освен това те са създадени да улеснят и ускорят процеса на цепене. 

Притежават редица функции, с които работата се автоматизира. Това води до по-малка умора на оператора, по-безопасна работа и увеличена производителност.

Характеристики 

Има няколко основни характеристики, които ще ви насочат към избора на удачен за вас модел професионална цепачка за дърва.

Бензинов или електрически двигател

Бензиновата дървоцепачка предлага значително по-голяма мощност. На свой ред електрическите са по-тихи и изискват по-малко грижи за поддръжка.

Хоризонтално или вертикално разположение

Повечето видове цепачки на трупи предлагат хоризонтална позиция на работа. Въпреки това, когато трябва да нацепите дънери с голяма дължина, е по-удобно да използвате вертикална дървоцепачка.

Сила на притискане

За разцепване на дърва с диаметър до 30 сантиметра сила до 20 тона е напълно достатъчна, но за дървета с дебелина от 30 до 60 сантиметра е препоръчителен избор на професионална цепачка за дърва със сила 30 тона.

Електрически или ръчен старт

Това е характеристика, която се отнася за цепачките с бензинов двигател. Наличието на електрически стартер е голямо удобство, когато дойде време да използвате дървоцепачката в студени климатични условия.

Защо да ги закупим от Коледжиков?

Фирма Коледжиков е специализирана в търговията на професионално оборудване за обработка на дървесина. При нас ще откриете качествени цепачки на дърва на достъпна цена. Осигуряваме бърза доставка, професионална консултация и инструктаж за работа, както и сервизно обслужване. За вас сме подбрали машини на FERVI и BERNARDO.

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да, пазаруването в магазина не е обвързано със задължителна регистрация. Може да използвате опцията “Бърза поръчка”, да пазарувате като гост или да използвате своята регистрация в Gmail и Facebook

Какви са начините за доставка?

Може да изберете куриер, който ще достави вашата поръчка до избран адрес или офис на куриерска фирма. В някои случаи може да разчитате на наш разнос. 

Каква е цената за доставка?

Тя се определя от тарифния план на избраната от вас куриерска фирма. Осигуряваме безплатна доставка за продукти на стойност над 250 лв. 

В какъв период ще получим продуктите?

След потвърждаване на поръчката ви са необходими от 1 до 3 работни дни, за да я получите по куриер. Този срок е по-дълъг за продукти, които имат нужда от производствено време. 

В какъв ценови диапазон са продуктите в категорията "Професионални цепачки за дърва"?

В продуктовото ни портфолио ще откриете цепачки за дърва за професионална употреба на цени от около 170 до 6800 лв. 

Как и кога можем да се свържем с вас?

Може да се свържете с нас на един от следните телефони: 

Град Варна - Тел. 0877 880 840, 0888 526 133, 052 30 35 90, 052 30 36 90

Град София - Тел. 0887 201 700, 0879 027 917, 0879 027 918, 0885 479 918, 0889 722 581

Освен това можете да ни пишете в социалните мрежи или на електронната ни поща:

● sofia@kol-bg.com

● varna@kol-bg.com

Работното ни време на магазина ни във Варна: 

● от Понеделник до Петък: 8.30 - 18.00 ч.

● Събота: 8.30 - 14.00 ч.

● Неделя: почивен ден 

Работното време на магазина ни в София:

● от Понеделник до Петък: 9.00 - 18.00 ч.

● Събота: 9.00 - 14.00 ч.

● Неделя: почивен ден

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички