Филтрирай
Цена
569лв.749лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Електрически цепачки

Електрически цепачки за дърва → Онлайн — Коледжиков

Какво е електрическа цепачка за дърва?

Само за няколко минути с електрическа цепачка за дърва ще свършите толкова работа, колкото човек с брадва и клин ще извърши за няколко часа. Дървоцепачките превръщат електрическата мощност в сила на притискане от 2 до 8 тона, с която дървените трупи стават на цепеници. Пъновете е достатъчно да поставите между острия клин и буталото, за да ги нацепите за секунди

Видове

Електрическите цепачки за дърва може да бъдат тип вертикални и хоризонтални

Предимства

Освен че заменя ръчния метод на цепене с брадва, тази машина има още редица други преимущества, като:

  • Универсалност
  • Компактност и удобство за използване
  • Високо ниво на безопасност
  • Мощност
  • Изисква много кратко време за подготовка преди работа
  • Нуждае се от по-малко поддръжка

За какво са предназначени?

В сравнение с моторните цепачки за дърва, електрическите могат да бъдат използвани на закрито и открито. Това се дължи на факта, че не отделят горивни изпарения по време на работа. 

Освен това са по-леки, може лесно да ги преместите от едно на друго място. За това допринася и конструкцията им, която включва колела за придвижване. 

Цепачките за дърва на ток имат редица функции, за да ви предпазят от нараняване. Притежават такава мощност, че разцепват всякакви по вид, форма и размери дънери. Това ги прави универсални и удобни. 

Защо да ги закупим от Коледжиков?

В магазини Коледжиков ще откриете богато разнообразие от градинска, земеделска и горска техника. Предлагаме широк асортимент от електрически цепачки за дърва на достъпни цени. 

Осигуряваме бърза доставка, инструктаж и сервизно обслужване. Като търговец с три десетилетие опит на българския пазар, препоръчваме електрическите цепачки за дърва на AL-KO, TEXAS и RAIDER.

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да. Пазаруването в онлайн магазина не изисква задължително създаване на профил. Може да поръчате желаните продукти като гост или чрез опцията “Бърза поръчка”. Формата позволява да се използват вече съществуващи регистрации в Gmail и Facebook

Какви са начините за доставка?

Може да получите своята поръчка в наш магазин или по куриер

Каква е цената за доставка?

Получавате безплатна доставка при поръчка над 250 лв. до посочен от Вас адрес, независимо от населеното място на територията на България. Изключение правят артикулите от раздел "Винарско оборудване" и тези в промоция. Конкретна информация за Вашата поръчка може да получите от нашите търговски консултанти. 

В какъв период ще получим продуктите?

Стандартни поръчки доставяме в срок от 1 до 3 работни дни след тяхното потвърждаване. Периодът на доставка е по-голям за машини, които имат нужда от производствено време. Може да получите повече информация за конкретен продукт от нашите търговски консултанти

В какъв ценови диапазон са продуктите в категорията "Електрически цепачки за дърва"?

Предлагаме дървоцепачки на цени от 470 до 1650 лв. Вижте още:

Безшумна резачка за дърва

Храсторез Райдер

Евтина тракторна косачка

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички