Филтрирай
Цена
209лв.38414лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Телоподаващи апарати MIG/MAG

Телоподаващи апарати MIG/MAG • Телоподаващо — Коледжиков

Телоподаващо

Поради ефективните си характеристики, заваряването със заваръчна машина MIG / MAG с инертен газ е една от най-широко използваните за съединяване на метали. Използва се заваръчен газ, който образува защитен слой около точката на заваряване и предотвратява окисляването, което води до много чист и качествен резултат. Дъгата може да се генерира дълго време. Технологията за заваряване е толкова популярна наред с други неща, защото заваряването може да се извърши изключително бързо.

Използват 2 вида електрозахранване:

  • 230 V;
  • 400 V.

Освен това доста от професионалните модели разполагат и с регулатори. MIG MAG заваряването е много по-лесен метод за заварка на метал в сравнение с други процеси, поради което е идеален и за амбициозни ентусиасти на направи си сам.

Телоподаващ апарат от koledzhikov.bg

Висококачествената изработка на нашите апарати позволява използването им в най-различни ситуации и дава възможност за дълъг експлоатационен живот. Допълнителните функции улесняват работата и се активират лесно по време на работа. Можете да използвате този телоподаващ апарат, за да свържете дебели листове ламарина, профили и други детайли. За заваряване с MIG MAG се използва заваръчна тел, която се подава и разтопява върху мястото на заварката. Подаването на тел, както и заваръчният шев е обвито в инертен газ. В зависимост от стоманата и сплавта, трябва да се използва съответно различно количество заваръчен газ. Размерът на заваръчната машина е определящ за размера на ролката на заваръчната тел. Телоподаващите заваръчни апарати, които предлагаме могат да работят с тел с размери от 0.6 до 2.4 мм.

GYS е Френски професионален производител, който предлага най-модерното и съвременно оборудване за заваряване.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички