Филтрирай по:
Цена
324лв.16725лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Телоподаващи апарати MIG / MAG

  Филтри

  Продукти на страница:

  20 40 60
  Показани са 1-20 от общо 54 артикул(а)
  Телоподаващи апарати MIG / MAG на Хит Цени — Коледжиков

  Телоподаващо

  Поради ефективните си характеристики, заваряването със заваръчна машина MIG / MAG с инертен газ е една от най-широко използваните за съединяване на метали. Използва се заваръчен газ, който образува защитен слой около точката на заваряване и предотвратява окисляването, което води до много чист и качествен резултат. Дъгата може да се генерира дълго време. Технологията за заваряване е толкова популярна наред с други неща, защото заваряването може да се извърши изключително бързо.

  Използват 2 вида електрозахранване:

  • 230 V;
  • 400 V.

  Освен това доста от професионалните модели разполагат и с регулатори. MIG MAG заваряването е много по-лесен метод за заварка на метал в сравнение с други процеси, поради което е идеален и за амбициозни ентусиасти на направи си сам.

  Телоподаващ апарат от koledzhikov.bg

  Висококачествената изработка на нашите апарати позволява използването им в най-различни ситуации и дава възможност за дълъг експлоатационен живот. Допълнителните функции улесняват работата и се активират лесно по време на работа. Можете да използвате този телоподаващ апарат, за да свържете дебели листове ламарина, профили и други детайли. За заваряване с MIG MAG се използва заваръчна тел, която се подава и разтопява върху мястото на заварката. Подаването на тел, както и заваръчният шев е обвито в инертен газ. В зависимост от стоманата и сплавта, трябва да се използва съответно различно количество заваръчен газ. Размерът на заваръчната машина е определящ за размера на ролката на заваръчната тел. Телоподаващите заваръчни апарати, които предлагаме могат да работят с тел с размери от 0.6 до 2.4 мм.

  GYS е Френски професионален производител, който предлага най-модерното и съвременно оборудване за заваряване.

  Продуктът е добавен към желани продукти
  Виж Всички Любими
  Продуктът е добавен за сравнение.
  Виж Всички