Вентилация

Вентилация - Топ цени  | магазин Коледжиков

Как да създадем комфортна среда за работа и живот

Добрата вентилация е много важна за благоприятната работна и домашна среда. С помощта на съвременни вентилационни системи неприятни миризми, като боя и нейните изпарения, дим, водна пара и прах, се отстраняват от помещенията и може да си осигурите здравословна среда и постоянно филтриране на въздуха. 

Влагоуловители

Влагоуловителите, наричани още влагоабсорбатори, осигуряват максимална защита от плесен и мухъл, когато домът не е добре проветрен и не разполага с вентилация. С помощта на такава машина, която нерядко може да срещнете и като изсушител на въздух, ще елиминирате неприятните миризми от дома и офиса, ще се справите с конденза и ще създаде по-здравословна среда за живот. 

Изпарители и водни охладители

За охлаждане на открити помещения в наши дни се използват изпарители и водни охладители. Те създават приятна среда и са лесни за употреба. Моделите адиабатни охладители на колелца предлагат допълнителен комфорт при преместване, консумират пестеливо електроенергия и може да пречистват въздуха, ако работят с филтър. 

Професионални вентилатори

Добрата вентилация е предпоставка за здравословните условия на труд. Съвременните професионални вентилатори са отличен избор за промишлени предприятия, складове, строително-ремонтни площадки, сгради и помещения, които имат нужда от охлаждане, проветряване или сушене. 

Пречистватели на въздух

У дома или в офиса качеството на въздуха е от първостепенно значение за здравето на човека. С пречистватели на въздух, наричани още за удобство въздухопречистватели, може да елиминирате замърсители като аерозоли, пърхот от домашни животни, плесен и др.

Въздушни завеси 

Съвременните въздушни завеси са технология, от която може да извлечете полза целогодишно, особено през лятото и зимата. С тях може да се поддържат оптимални условия в супермаркети, предприятия, работилници, летища, гари и др. С въздушна завеса може да предотвратите навлизането на студен въздушен поток отвън в закрити помещения и обратното - да попречите на топъл въздух да влезе в приятно охладено помещение. 

Техники за осигуряване на правилна вентилация:

  • Едностранна вентилация с въздушни входове и изходи на външна стена - може да се извърши през един или няколко прозореца;
  • Кръстосана вентилация с входни и изходни отвори в срещуположните външни стени или в една външна стена и повърхността на покрива.

В Коледжиков ще откриете вентилатори, пречистватели на въздух, въздушни завеси, адиабатни охладители и сходни продукти на марки AERIAL, BREEZAIR, MAKITA, MASTER, MILWAUKEE, SONNIGER и TROTEC.Още за вашия дом и бизнес:

Метачни машини

Отоплителни уреди

Машини за боядисване

Категории

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички