Филтрирай по:
Категории
Покажи Повече Покажи По-малко
Цена
0 лв. 15500 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Вентилация

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 65 артикул(а)
Вентилация на Топ Цени и различни Видове — Коледжиков

Вентилационни системи и уреди за постигане на оптимална и комфортна среда

Правилната вентилация е много важна за благоприятната работна среда. С нашите вентилационни системи неприятните миризми, като боя и нейните изпарения, дим, водна пара и прах се отстраняват от помещенията за постоянно. Нашите вентилатори и въздушни завеси са идеалните инструменти за поддръжка на комфортна работна среда в сгради и помещения. След непредвидени опушвания те помагат да се отстрани дима, за да се избегне задушаване, докато се работи в тунели, канализации и други места. Създават по-приятна работна атмосфера и филтрират въздуха. Намират приложение дори и в селското стопанство.

Вентилации за достатъчно свеж въздух по всяко време от koledzhikov.bg

С нашите вентилатори, влагоуловители и въздушни завеси можете да определите сами какъв да бъде климата във Вашите най-обитавани помещения. Ако отглеждате растения, които създават тежка миризма, можете да използвате филтър с активен въглен, който да интегрирате във Вашата вентилираща система. Това гарантира, че неприятните миризми се филтрират и миризмите се отстраняват максимално ефективно.

Влагоабсорбатор за максимална защита от от плесен и мухъл

Ако в къщата Ви няма достатъчно добро проветрение и вентилация, може да се образува мухъл. Това може да повреди стените и дървения материал и да му помогне да се разложи. В този случай е удачно да се използва влагоуловител и изсушител на въздух. С тези уреди неприятните миризми, конденз и мухъл нямат шанс за развитие във Вашия дом.

Правилната вентилация изисква някои специални техники

  • Едностранна вентилация с въздушни входове и изходи на външна стена - може да се извърши през един или няколко прозорци;
  • Кръстосана вентилация с входни и изходни отвори в срещуположните външни стени или в една външна стена и повърхността на покрива.

Топ марките, които ще срещнете при нас са AERIAL, BREEZAIR, CIMEX, MAKITA, MASTER, MILWAUKEE, SONNIGER и TROTEC.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички