Филтрирай по:
Категории
Покажи ПовечеПокажи По-малко
Цена
0лв.34260лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Барбекюта

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 270 артикул(а)
Барбекю на пелети TRAEGER TIMBERLINE 1300

TRAEGER TIMBERLINE 1300 е уникално барбекю, работещо с натурални пелети, което можете да контролирате дори от разстояние, чрез специално приложение, инсталирано на Вашия мобилен телефон. 

Барбекю на пелети TRAEGER TIMBERLINE 1300 от топ производител в Колежиков
Изчерпан
Цена 5 999.00 лв.
Брой: Повече
Барбекюта BBQ градински Цени и Видове — Коледжиков

Барбекю за вкусно изпечено месо

Барбекю за двора

Съществуват различни начини за изпичане на месо, за да бъде поднесено на трапезата под апетитна и сочна форма. Един от най-разпространените методи за печене на месо, е употребата на барбекю, което може да бъде с разнообразна форма и да изпича храната по различен начин. Традиционно се използва грил на въглища или на дърва, но също така има електрически и газови разновидности и модели. Този метод за приготвяне на месо и месни продукти придава на храната невероятен вкус. Обикновено се използва на открито, чрез използването на преносими, вградени или тухлени барбекюта. Печенето на грил се използва, като метод в много части на света. У нас то се нарича печене на скара.

Защо да избера газово барбекю

Барбекю на газ е най-популярният тип. Работи с бутилиран пропан-бутан или природен газ. Предназначено е за нетърпеливият готвач, който иска да запали скарата бързо и да сготви храна, без да се притеснява от разпалването на дървени въглища и почистването след тях. Повечето газови грилове са предназначени за работа с пропан, но могат да бъдат преобразувани в природен газ сравнително лесно. Барбекютата на газ разполагат с 3 до 5 горелки, тяло от неръждаема стомана и възможност за поставяне на странична горелка за загряване на тенджери и тигани. Повърхността на скарата може да бъде направена от:

  • Стоманени пръти с покритие, което не залепва;
  • Извити листове от неръждаема стомана;
  • Железни решетки;
  • Пръчки от неръждаема стомана.

Барбекю на дървени въглища

Тези грилове използват брикети от дървени въглища, като източник на огън за приготвяне на храна. Готвенето с дървени въглища придава вкус, който хората винаги предпочитат. Ако обичате за печено месо с леко опушен привкус, единственият начин да постигнете и двете е с грил на дървени въглища. Пръчките на скарата са от стомана или с покритие от порцелан и се почистват лесно с телена четка.

Електрическо барбекю

Захранва се от електричество. Пръчките на грила се загряват посредством реотани - не се използва огън. Предимство на електрическите скари е широката им възможност за употреба. Без проблем могат да се използват в жилищни сгради, тераси и закрити помещения, заради липсата на горене. Електрическата скара загрява бързо и е практична дори в случаите, когато искате набързо да изпечете 1-2 пържоли.

Градинско барбекю

Тези грилове могат да работят на пропан или дървени въглища, но имат едно общо нещо - транспортират се лесно от едно място на друго. Няма по-добро средство за приготвяне на храна по време на пикник или излет сред природата. Могат също така да се използват във временни бараки или фургони за приготвяне на храна и по време масови мероприятия.

Станете грил майстор с koledzhikov.bg

Купете Вашето барбекю за любителска или професионална дейност, избирайки от марки, като WEBER, BROIL KING, NAPOLEON, PRIMO, FIRE MAGIC, KAMODO JOE, PRO Q, TRAEGER, CHAR-GRILLER, YODER, FORNETTO, SPACE GRILL, OUTDOORCHEF, BRADLEY SMOKER, CHAR BROIL.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички