Филтрирай
Цена
105 лв. 45854 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Комбинирани барбекюта (въглища и газ)

Комбинирани барбекюта на газ и дървени въглища ⋆ Коледжиков

Какво е комбинирано барбекю?

Вие сте любител на скарата, който цени вкуса и аромата на храната, приготвена на въглища, но и желаете да разполагате с удобството за печене на газ? С комбинирано барбекю с капак може да се насладите на най-доброто и от двете. Необходимо е единствено да го подготвите за един от двата режима на работа. 

Благодарение на конструктивните особености на барбекюто и технология му на печене, може да усъвършенствате своите кулинарни умения. С него може да поддържате постоянна температура на готвене. 

Характеристики

Съвременните комбинирани барбекюта могат работят на пропан бутан или на въглища. Те са изработени професионално, в крак с най-новите технологии в кулинарията и радват с красив и практичен дизайн. Това ги прави отличен избор за всеки, който има високи изисквания към процеса на приготвяне на храната. 

Преди да изберете модел, трябва да отчетете няколко характеристики. Обърнете внимание на функционалните възможности на уреда и на конструкцията му. Качествените барбекюта на дървени въглища и газ са изработени от неръждаема стомана, снабдени са с термометър и осветление и поддържат няколко режима на печене. Може да имат странична и задна горелка, фурна, шкаф за газовата бутилка, контейнер за лед и др. 

Докато разучавате уреда, опитайте се да си представите как ще работите с него. Вкусът и качеството на приготвената храна е от значение и всяка една функция, която би ви била от полза, е важна. 

Не на последно място поинтересувайте са за особеностите в грижата за комбинираното барбекю. Някои разновидности се нуждаят от постоянно почистване, докато други, благодарение на материалите, от които са изработени, са непридирчиви. Скарите им може да бъдат изработени от чугун или стомана.

Видове

Според конструктивните си особености комбинираните барбекюта може да бъдат:

 • Свободностоящи на колелца или крачета

Това ги прави мобилни и лесно може да ги преместите от едно място на друго, ако ви се прииска да изнесете кухнята навън например. Този тип барбекюта често са с добре защитени корпуси, които позволяват да бъдат използвани и на открито. 

 • За вграждане 

Предпочитани са от професионалните готвачи и от онези любители-кулинари, за които превъзходно сготвената храна е приоритет.

За какво са предназначени?

Барбекютата на въглища и газ са подходящи за използване както от професионални готвачи, така и от любители-кулинари. Може да се използват за печене на месо, зеленчуци, тестени изделия, като често са снабдени с опцията грил. Не след дълго ще се превърнат в любимото ви градинско барбекю, ако решите да го поставите във външната кухня. 

Защо да ги закупим от Коледжиков?

Фирма Коледжиков има 30-годишен опит в търговията с градинска, горска, строителна и комунална техника. В продуктовия ни асортимент ще откриете богато разнообразие от барбекюта, грил огнища, пещи и др. Комбинираните барбекюта заемат достойно място сред тях със своя стилен вид и мултифункционалност. Към тях може да закупите различни аксесоари, с които процесът на готвене ще бъде по-лесен и по-безопасен. 

Избирайки нас, вие получавате:

 • Консултация от компетентни търговски асистенти
 • Професионално обслужване
 • Инструктаж за работа 
 • Бърза доставка
 • Сервизи в София и Варна 

Предлагаме комбинирани барбекюта на въглища и газ на марките FIRE MAGIC, NAPOLEON и др.

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да, в онлайн магазина може да пазарувате без регистрация. Един от начините е като ни пишете на електронната поща или ни се обадите по телефона. Може да използвате опцията “Бърза поръчка” в сайта или да пазарувате като гост.

Какви са начините за доставка?

Работим с всички куриерски фирми, обслужващи територията на страната. В някои случаи осигуряваме наш разнос.

Каква е цената за доставка?

Получавате безплатна доставка при поръчка над 250 лв. до посочен от Вас адрес, независимо от населеното място на територията на България. Изключение правят артикулите от раздел "Винарско оборудване" и тези в промоция. Конкретна информация за Вашата поръчка може да получите от нашите търговски консултанти. 

В какъв период ще получим продуктите?

Стандартният срок за потвърдени поръчки е от 1 до 3 работни дни. Той може да се удължи до 30 работни дни за продукти, за които е необходимо производствено време. По-точна информация за конкретен случай може да получите от нашите търговски консултанти.

В какъв ценови диапазон са продуктите в категорията "Комбинирани барбекюта (газ и въглища)"?

В продуктовия ни асортимент ще намерите комбинирани барбекюта на газ и въглища на цени от 1100 до 13 000 лв.

Как и кога можем да се свържем с вас?

Може да се свържете с нас по имейл (varna@kol-bg.com, sofia@kol-bg.com), телефон (Варна: 0888 526 133, 052 30 35 90, 052 30 36 90; София: 0887 201 700, 0879 027 917, 0879 027 918, 0885 479 918, 0889 722 581) или в страницата ни във Facebook. Работим всеки ден от понеделник до събота.

Работно време на магазина ни във Варна:

 • от Понеделник до Петък: 8.30 - 18.00 ч.
 • Събота: 8.30 - 14.00 ч.
 • Неделя: почивен ден

Работно време на магазина ни в София:

 • от Понеделник до Петък: 9.00 - 18.00 ч.
 • Събота: 9.00 - 14.00 ч.
 • Неделя: почивен ден
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички