Категории
Филтрирай
Цена
104лв.24944лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Инвентар GRILLO

Инвентар GRILLO на Топ Цени и Видове — Коледжиков

Инвентар GRILLO от koledzhikov.bg

Чрез приспособления за прикачване и разнообразието от допълнителен инвентар, функционалността на всяка моторна машина GRILLO може да бъде увеличена многократно. Машини GRILLO се считат за универсален инструмент за извършване на почти всякаква работа в градината и на полето. Лесната употреба и многостранните приложения играят ключова роля в избора на инвентар за градинска техника. Колкото по-функционална е една машина, толкова по-малко машини ще са Ви необходими за извършване на работата, при това в най-кратки срокове. Прикачният инвентар е подходящ за употреба както в частния, така и в професионалния сектор. Ако превозното средство, което притежавате може да се използва в множество от области на приложение, тогава е направен правилният избор.

Инвентар и консумативи GRILLO

Продуктите в този каталог отговарят на най-високите изисквания и са подходящи за различни почистващи, обработващи и превозни дейности по различни терени. GRILLO са разработили инструменти за работа по специфични приложения с адекватна гъвкавост. Предлагат се решения и аксесоари, които могат да се използват за много цели, като по този начин преходът от една функция към друга може да се извърши бързо и плавно. 

Тук имате богат избор от различен прикачен инвентар, както и съответните муфи за връзка за:

  • Мотоблок;
  • Мотофреза;
  • Култиватор и други машини.

Разгледайте нашите предложения, като прикачен снегорин, ротационна метла, навесна фреза, брана и много други, които са само една малка част от множеството артикули на фирмата производител.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички