Филтрирай
Цена
0лв.926лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Комбинирани и мултифункционални уреди

Фрези и градински уреди за трева → Онлайн цени — Коледжиков

Комбиниранa система - уред "всичко в едно" за Вашата градина

Всяка комби система се състои от мотор и сменяеми приставки. Двигателя е като този на тример. Валът обаче, позволява свързване на приспособления за рязане, разкопаване, почистване, косене, кастрене на храсти. По този начин се възползвате от силата и възможностите на различни градински инструменти и само един бензинов двигател, за който да се грижите. Валът на приставката се вкарва в този на мотора и се фиксира по надежден и сигурен начин. Приспособление за ръчно затягане позволява допълнителна сигурност на връзката.

Предимства на Комби системи

Има 4 основни преимущества за избора на мултифункционална система.

 • Може да разширите възможностите ѝ, според Вашите нужди;
 • Само един двигател за обслужване и поддръжка;
 • Заема по-малко място при съхранение;
 • Бързо преминаване от един към друг инструмент.

Възможности на мултисистема

Инструментите от които се нуждаете днес, може да не са достатъчни за работата, която трябва да свършите на двора утре. Комбинираните мултифункционални системи имат уникалното предимство, че са в състояние да разширяват възможностите си въз основа на нуждите на потребителя. За косене има тример или коса с нож. За оформяне на храсти - ножица за жив плет, а за метене - четка. Тези както и още над 13 различни видове приставки са налични за поръчка.

Поддръжка

Набор от различни градински машини означава множество възможности за повреди, както и разходи за бензин. Купете комби система, за да поддържате само един двигател.

Дизайн за спестяване на пространство

Тъй като прикачните инструменти са по-малки от еквивалентните машини, ще спестите място при съхранение. 

Вземете Вашата комби сиситема от koledzhikov.bg

Към всяка машина може да закупите допълнителен инвентар, а комплекта ще получите с безплатна доставка и 36 месеца гаранция. Не се колебайте, а поръчайте продукти с марка AL-KO, HONDA, HUSQVARNA, IKRA, MCCULLOCH, MTD, OLEO MAC, RAIDER и STIHL.

  Фреза STIHL BF-KM

  Приставка фреза BF-KM е чудесен помощник за засаждането на цветна леха във вече поддържаната градина с комбинирана система STIHL KM 94 R-CE и STIHL KM 56 RC-E.

  STIHL / ЩИЛ
  Редовна цена 439.00 лв. Цена 408.27 лв.
  • -7%
  Приставка за подрязване на храсти STIHL FH-KM

  Апарат за отрязване на гъсталаци FH-KM на STIHL е перфектното допълнение към Вашата колекция от инструменти, постигащи невероятни резултати с градинатра Ви.

  STIHL / ЩИЛ
  Редовна цена 466.00 лв. Цена 433.38 лв.
  • -7%
  Приставка ножица за жив плет STIHL HL-KM 0°

  За професионален краен резултат при рязането на Вашите вечнозелени храстовидни растения, ние от Коледжиков Ви представяме приставка ножица за жив плет HL-KM 0° на STIHL.

  STIHL / ЩИЛ
  Редовна цена 481.00 лв. Цена 447.33 лв.
  • -7%
  Приставка STIHL FS-KM с кордова глава AutoCut C 26-2

  Градински тример STIHL FS-KM ще помогне за създаването на единствена по рода си градина. Косилният апарат ще поддържа тревата и тя винаги ще бъде с безупречен външен вид.

  STIHL / ЩИЛ
  Редовна цена 165.00 лв. Цена 153.45 лв.
  • -7%
  Продуктът е добавен към желани продукти
  Виж Всички Любими
  Продуктът е добавен за сравнение.
  Виж Всички