Филтрирай
Цена
55лв.178лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Ръчни аератори за трева

Ръчни аератори ⋆ Скарификатори ⋆ Вертикулатори | Коледжиков

Какво представлява?

Ако вашата тревна площ е малка или имате много време на разположение, не е необходимо да купувате голяма машина за аериране. Вместо това може да използвате ръчен аератор за трева. Процесът на обработка представлява пробиване на малки дупчици в почвата, за да се реши проблемът с натрупания мъх и да се подобри обменът на вода и въздух.

Ползи

Употребата на ръчен аератор е изключително полезна при обработване на голяма тревна площ. Неговата цел е да подобри циркулацията на въздух в почвата, за да бъде по-здрава тревата. По този начин тревните корени "дишат" по-лесно. Ако почвата е уплътнена, кореновата система не може да се развива нормално. Аерирането позволява на корените на тревата да се развиват нормално.

Кога се използва аератор за райграс?

Разбирате, че е необходимо да се аерира почвата, щом забележите един или няколко от следните признаци:

  • Почвата е сбита
  • Тревата или растенията пожълтяват и изсъхват
  • Растежът на тревата е забавен

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Поръчването на стоки става и без създаден профил - като гост или чрез опция „Бърза поръчка без регистрация“.  Можете да пазарувате и като позвъните по телефон или като ни пишете на електронната поща или в социалните мрежи.

Ако изберете да се регистрирате ще може да проследите историята на поръчките си, както и да пазарувате още по-лесно и бързо, защото няма да въвеждате повторно личните си данни и адресите за доставка.

Какви са начините за доставка?

Извършваме доставки в работно време - до врата или офис на куриерска фирма, а може и да ви предложим да си вземете сами поръчката от наш физически магазин.

Каква е цената за доставка?

За да доставим поръчки под 250 лв. начисляваме такса за куриерската услуга. При направена поръчка над 250 лв. изпращаме за наша сметка всички поръчани продукти. Не начисляваме такса за транспортиране когато взимате сами стоките си от магазините ни.

В какъв период ще получим продуктите?

Изпращаме само потвърдените поръчки в максимално кратък период - 1 до 3 работни дни. Продукти, които са с изчерпана наличност или имат нужда от внос от друга страна могат да се доставят до 30 работни дни.

В какъв ценови диапазон са продуктите в категорията "Ръчни аератори"?

Ръчните аератори в тази категория се предлагат на цени между 50 и 200 лева.

Как и кога можем да се свържем с вас?

Използвайте телефонните номера за контакти с нашите търговци, представляващи физически магазини Коледжиков в София и Варна.

Отговаряме на запитвания и поръчки на клиенти по телефон, e-mail и Facebook в работното ни време – от понеделник до събота.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички