Филтрирай по:
Категории
Покажи Повече Покажи По-малко
Цена
300 лв. 14990 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Валяци за трева

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-10 от общо 10 артикул(а)
Ръчен валяк AGRINOVA RC150

Теглещ се валяк за тревни площи AGRINOVA RC150 е идеален за малки и средно-големи  двореве. Има заоблени ръбове за да не образува коловози при завиване.

AGRINOVA
Цена 1 920.00 лв.
Брой:
Валяци за трева → Цени — Коледжиков

Валяк за уплътняване на пръст и настилка

Градински валяци помагат за изравняване и компактиране на земята, като използват цилиндър с добавено тегло. Обикновено това е вода или пясък. Можете да изберете валяк с ръчно задвижване, прикачен към тракторна косачка или моторен. Бензиновите модели са по-скъпи, но извършват работата по-бързо и с най-малко усилия. Самите барабани са конструирани от стомана или полимер и се предлагат в различни размери (ширина и обиколка).

Какви са ползите от валяк за райграс закупен от koledzhikov.bg

Ползите от машина за отъпкване на почва и различни видове настилка са повече от колкото предполагате. Последствията от изглаждане и заравняване на земята са благоприятни при:

  • Полагане на чимове

Използвайте преди поставяне, за да гарантирате, че земята е хубаво подравнена. След като премахнете съществуващата растителност, обработите и добавите тор, можете да отъпчете почвата, за да я изравните. Това ще помогне за по-добър растеж на тревата.

  • Сеене

Валирането след посев помага да се заровят семената в почвата, за да не бъдат издухани от вятъра или да станат жертва на птиците. Наред с това се ускорява процеса на покълване.

  • Поправяне на щети

Ако площта е пострадала от къртици или е разровена, използвайте градински валяк за изглаждане. По този начин ще бъдат премахнати въздушните джобове, които могат до доведат до изсушаване.

Без значение каква е работата, градински валяци SEMBDNER, AGRINOVA или OTHMERDING Ви помагат бързо и лесно да се погрижите за нея.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички