Валяци за трева

Валяци за трева → Цени — Коледжиков

Какво представлява?

Градинският валяк е предназначен за изравняване и компактиране на почва. За да постигне това, той е снабден с цилиндър с добавено тегло. Обикновено това е вода или пясък. 

Видове

В магазин Коледжиков предлагаме три вида валяци: 

Може да изберете валяк с ръчно задвижване, прикачен към тракторна косачка или моторен. Бензиновите модели са по-скъпи, но извършват работата по-бързо и с най-малко усилия. Самите барабани са конструирани от стомана или полимер и се предлагат в различни размери (ширина и обиколка).

За какво са предназначени?

Ползите от валяка са повече, отколкото предполагате. Тази машина за отъпкване на почва и различни видове настилка ще ви послужи за:

Полагане на чимове - използвайте валяк преди полагане на чимове трева, за да гарантирате, че земята е хубаво подравнена. След като премахнете съществуващата растителност, обработите и добавите тор, можете да отъпчете почвата, за да я изравните. Това ще спомогне за по-добър растеж на тревата.

● Сеене - валирането след посев помага да се заровят семената в почвата, за да не бъдат издухани от вятъра или да станат жертва на птиците. Наред с това се ускорява процесът на покълване.

Поправяне на щети - ако имате терен, който е пострадал от къртици или е разровен, използвайте градински валяк за изглаждане. По този начин ще бъдат премахнати въздушните джобове, които могат до доведат до загуба на влага. 

Защо да ги закупим от Коледжиков?

Фирма Коледжиков ЕООД има 30-годишен опит зад гърба си. Познаваме отлично градинската техника и потребностите на българския пазар. Може да се доверите на градинските валяци SEMBDNER, AGRINOVA или OTHMERDING, тъй като те предлагат високо качество на разумна цена. 

Всеки наш клиент получава консултация и инструктаж как да използва машините, както и съвети как да се грижи за тях, за да му служат по-дълго време. В случай на технически проблеми може да се доверите на нашия сервизен център в София и Варна. 

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да, регистрацията не е задължителна. Може да пазарувате като гост или да използвате опцията “Бърза поръчка без регистрация”. 

Какви са начините за доставка?

Ако не можете да вземете поръчката си от наш физически магазин, ще я получите по куриер. Работим с всички куриерски фирми на територията на страната. 

Каква е цената за доставка?

Тя зависи от тарифния план на избраната от Вас куриерска фирма. За всяка поръчка на продукти, които не са в промоция, на стойност над 250 лв. не начисляваме транспортните разходи. 

В какъв период ще получим продуктите?

Обикновено доставката на потвърдена поръчка отнема от 1 до 3 работни дни. Изключение правят всички наши продукти, за които има нужда от производствено време. Тогава срокът на доставка може да се удължи до 30 работни дни. 

В какъв ценови диапазон са продуктите в категорията "Валяци"?

Предлагаме валяци на цени от 300 до 15 000 лв. 

Как и кога можем да се свържем с вас?

Може да се свържете с нас по телефон, е-mail или в страницата ни във Facebook. Работим от 9:00 до 18:00 часа от понеделник до петък и от 9:00 до 14:00 часа в събота.

Категории

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички