Филтрирай
Цена
14990лв.14990лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Акумулаторни валяци

Акумулаторни валяци за трева на Топ Цени — Коледжиков

Какво представлява?

Акумулаторният валяк наподобява ръчния, но с една основна разлика, че се задвижва от батерии, които се намират вътре в корпуса на устройството, за да бъдат добре защитени. Използването му дори при сложни условия е интуитивно и лесно. С него успешно ще отъпквате почва и настилки. 

Характеристики

Когато избирате акумулаторен валяк, обърнете внимание на няколко ключови характеристики на тази машина. Определящи за производителността са батерията, мощността на двигателя и ширината и диаметърът на барабана. 

Акумулаторните валяци са предпочитани, тъй като компактният им размер ги прави подходящи за труднодостъпни места. Те не са ограничени от кабел, както електрическите отъпкващи машини. Може да се използват в някои случаи и като сеялки. 

При акумулаторните валяци няма нужда да бутате. Може да разчитате на самостоятелното им задвижване по време на работа. Така само насочвате посоката на движение, без да прилагате усилия при преден или заден ход. В допълнение почти безшумното задвижване и вариаторът на скоростта гарантират удобна експлоатация

Що се отнася до времето за работа, не трябва да имате притеснения, защото с едно зареждане на батерията, може да обработите няколко хиляди квадратни метра площ.

За какво са предназначени?

Използването на акумулаторен валяк при взискателни обстоятелства е интуитивно и лесно. Ще ви бъде от полза, ако планирате да сеете тревно семе. Преди сеитбата отъпкването на почвата нивелира земята и спомага за премахването на неравности. След засяването на семето, валцуването гарантира, че всички семена са в контакт с почвата, което спомага за ускоряване на покълването. 

При полагане на чимове акумулаторните валяци могат да притиснат добре тревата към почвата, така че да не останат въздушни джобове, водещи до загниване на стръковете.

Защо да ги закупим от Коледжиков?

Коледжиков ЕООД предлага широка гама акумулаторни валяци на достъпни цени и качествено сервизно обслужване. Може да доставим желаните от Вас машини за максимално кратко време. От нашите консултанти може да получите ценни инструкции и съвети за експлоатацията и поддръжката на валяците.

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да, в онлайн магазин Коледжиков може да пазарувате като гост или да направите поръчка с опцията “Бърза поръчка без регистрация”, при която в рамките на работния ден ще получите обратно обаждане от наш консултант. 

Покупка без регистрация може да направите и като ни се обадите или ни изпратите заявка по e-mail или в страницата ни във Facebook. 

Какви са начините за доставка?

Работим с всички куриерски фирми, обслужващи територията на страната. В някои случаи предлагаме наш разнос. 

Каква е цената за доставка?

Получавате безплатна доставка при поръчка над 250 лв. до посочен от Вас адрес, независимо от населеното място на територията на България. Изключение правят артикулите от раздел "Винарско оборудване" и тези в промоция. Конкретна информация за Вашата поръчка може да получите от нашите търговски консултанти. 

В какъв период ще получим продуктите?

Потвърдена поръчка ще бъде доставена в рамките на 1 до 3 работни дни. Имайте предвид, че някои машини имат нужда от производствено време. В този случай срокът на доставка може да се удължи до 30 работни дни. Повече информация за конкретен продукт може да получите от наш търговец. 

В какъв ценови диапазон са продуктите в категорията "Акумулаторни валяци"?

Предлагаме акумулаторни валяци на цени от 10 000 лв. нагоре. Вижте още:

Акумулаторна лозарска ножица

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички