Филтрирай

Открийте ни в YouTube

Формовъчни машини

Формовъчни машини на Хит Цени — Коледжиков

Листоформовъчна машина за ламарина

Оформянето на метал в необходимата форма изисква различно оборудване и машини, които извършват определени процеси върху материала. Една такава машина, която се използва за оформяне на листове ламарина в сложни форми е английското колело. Използва се най-често в авиационната промишленост и в приложения за изработка по поръчка на калници, брони и тунинг изпълнения на различни превозни средства, както и при реставрация на класически автомобили.

Машина тип английско колело

Разполага с долна и горна форма, през която преминава материала. С нея можете да постигнете различни радиуси, като смените долното колело на. Тези машини се използват за оформяне на метали, като алуминий и стомана. Листовете се движат напред и назад между долните и горните колела, за да се оформят според желаната форма. Материалът придобива извита форма след многократно преминаването между двете колела. Могат да бъдат постигнати разнообразни ефекти и форми чрез търкаляне в различни ъгли и посоки.

Ето някои поразителни характеристики на тези формовъчни машини, които ги правят предпочитани в повечето приложения:

  • Регулируема височина на колелото;
  • Бързо освобождаване на материала;
  • Бърза смяна на формовъчните колела - без инструменти;

Формовъчни машини от koledzhikov.bg

Селекцията от листоформовъчни машини, в нашият каталог модифицира с лекота листовете ламарина, според специфичните изисквания. Процесът на оформяне кара материала да получи точната форма, която му определяте. Това е процес с много ниски разходи за оформяне на листове ламарина. Предназначен е както за производство на прототипи, така и за производство на различни дублиращи се части. Използването на листоформовъчни машини е универсално решение за производството на високо дефинирани компоненти и прототипи, особено за индустриите, където скоростта и по-ниските разходи са от решаващо значение.

Производителят BERNARDO е световен лидер в областта на машини за обработка на метал и именно затова Ви предлагаме отново продукти от богатата гама, с която разполага.

Няма намерени продукти по зададените параметри!

Не откриваш това, което търсиш? Пиши ни:

Потърсете отново

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички