Филтрирай по:
Категории
Покажи Повече Покажи По-малко
Цена
0 лв. 16200 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Отопление

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 131 артикул(а)
Електрически калорифер TROTEC TDS 20

Електрически калорифер TROTEC TDS 20 е немски отоплител, оборудван със защита против предгряване и вграден термостат, благодарение на който апарата следи и поддържа зададената му температура в помещението.

TROTEC
Цена 102.00 лв.
Брой:
Отоплителни уреди | Калорифери | Керосинови печки | Коледжиков

Отоплителни уреди

В категория Отопление ще откриете всички необходими уреди за отопление на дома, офиса и производствени помещения. Има модели за професионални и домашни потребители, които лесно може да приспособите според нуждите ви. 

Всички печки за отопление се предлагат в различни модели, технология, тип захранване и се различават по производителност, размер и външен вид, така че да отговарят на изискванията на различните потребители. Разполагаме с: 

  • Калорифери;
  • Инфрачервени отоплители;
  • Отоплители на отработено масло;
  • Керосинови печки;
  • Мобилни климатици. 

Електрически, дизелови и газови калорифери 

Добре затопленият въздух в помещенията е предпоставка да се чувстваме комфортно и уютно в тях. С калорифер може бързо да коригирате температурата или да го използвате като поддържащо средство за отопляване на големи помещения. Съвременните отоплители са безопасни за употреба и могат да работят на тих или безшумен режим.

Някои модели калорифери поддържат функция вентилатор за охлаждане, която е прекрасна алтернатива на климатиците, като циркулиране на студения въздух в помещението. 

Инфрачервени отоплители 

С инфрачервен отоплител можете ефективно да отоплявате дома, офиса и производствени помещения и складове. Те са лесни за поддържане и икономични. При избора на модел трябва да отчетете квадратурата на мястото, за да определите какъв размер ви трябва и с каква производителност. Характерно за всички инфрачервени отоплители е, че нагряват подобно на слънчевата светлина и работата им не се повлиява от въздушни потоци. По-големите модели може да се управляват с дистанционно устройство. 

Отоплители на отработено масло

Когато искате да отоплявате евтино големи пространства, изберете печки на отработено масло. Те са с висока производителност и са предпочитани на места, където няма функциониращо централно отопление - сервизи, гаражи, складове, производствени помещения и др. 

Керосинови печки 

При липса на електрозахранване в гаража, магазина, работилницата или склада е препоръчително да се използват керосинови печки за отопление. Те не изискват специални умения за употреба или инсталация. Необходимо е само да осигурите редовна вентилация, тъй като отделят обработени газове. 

За удобство се предлагат преносими керосинови печки, които може да премествате според нуждата. 

Мобилни климатици

С мобилен климатик в дома и офиса лесно ще охлаждате помещенията през горещите летни дни. Те са компактни, не изискват предварителен монтаж и разходът на електричество зависи от размерите на стаите и температурата на въздуха. Някои модели мобилни климатици имат и режим изсушаване. 

 

За вас сме подбрали уреди за отопление на световноизвестни марки като AERIAL, BREEZAIR, CALOREX, FERVI, MAKITA, MASTER, MO-EL, RAIDER и TROTEC.Още за вашия дом и бизнес:

Пречистватели на въздух

Електро и пневматични инструменти 

Почистващи машини 

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички