Филтрирай по:
Цена
36 лв. 4990 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Електрически отоплители

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 38 артикул(а)
Електрически калорифери | Отоплители | Коледжиков

Електрическа печка за отопление - уютна топлина от koledzhikov.bg

Създайте си комфортна топлина дори в помещения, които нямат централно отопление или климатици. Този тип отоплители на ток Ви предлагат добро решение, което може да се използва, като алтернативно или допълнително отопление. Електрическите нагреватели могат да бъдат много полезни за отопление на отделни помещения, у дома, в работилницата или в офиса.

Електрически отоплител или калорифер за дома и работното място

Те са евтини, като първоначална и дългосрочна инвестиция от гледна точка на поддръжка. Не изискват специални инсталационни дейности. Могат да бъдат поставени навсякъде в стаята и имат нужда само и единствено от връзка с електрическата мрежа за своето захранване. В този раздел сме подбрали разнообразие от калорифери, вентилаторни печки, конвектори, радиатори, нагреватели и други отоплителни устройства. Конвекторните печки са подходящи за отопление на помещения със средни размери. С тези устройства студеният, постъпващ въздух се нагрява чрез нагревателни елементи и след това се освобождава обратно в стаята. Възходящият топъл и падащ студен въздух в стаята създава равномерен цикъл с естествена циркулация на въздуха. Тези практични многофункционални уреди осигуряват оптимален климат през целия зимен сезон.

Електрически печки и конвектори за отопление са с множество предимства

  • Бързо и ефективно затоплят помещенията;
  • Не изискват предварителна инсталация;
  • Могат да използват всеки ел. контакт от всяка стандартна мрежа;
  • Не замърсяват околната среда;
  • Съвременните уреди работят в икономичен режим;
  • Обезопасени са.

В тази категория на koledzhikov.bg ще намерите голям избор от електрически нагреватели от силни марки, като CIMEX, MASTER, RAIDER И TROTEC, които се отличават с висококачествена изработка и най-добрата функционалност.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички