Филтрирай
Цена
36лв.4990лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Електрически калорифери

Електрически калорифери | Отоплители | Коледжиков

Електрическа печка за отопление - комфортна топлина и уют от koledzhikov.bg

Искате комфортна топлина и уют в помещенията, в които няма изградено централно отопление или климатици? Използвайте доказали се във времето отоплителни уреди като калорифер на ток. Тази електрическа печка може да се използва като алтернативно и допълващо отопление на имота. Електрическите нагреватели са от полза за отопляване на отделни помещения у дома, работилницата и офиса. 

Електрически отоплител или калорифер за дома и работното място

Добрата инвестиция предполага баланс на цена и качество. Купувайки електрически отоплител, вие мислите в дългосрочна перспектива и икономично. Съвременните калорифери са достъпни като цена, не изискват специална инсталация и не предполагат скъпа поддръжка. Могат да бъдат поставени навсякъде в стаята и имат нужда само и единствено от връзка с електрическата мрежа за своето захранване. 

На едно място сме подбрали за вас разнообразие от калорифери, вентилаторни печки, конвектори, радиатори, нагреватели и други отоплителни устройства. Конвекторните печки са подходящи за отопление на помещения със средни размери. С тези устройства студеният постъпващ въздух се нагрява чрез нагревателни елементи и след това се освобождава обратно в стаята. Затопленият въздух се издига нагоре в помещението, докато студеният се придвижва надолу и така се създава равномерен цикъл с естествена циркулация на въздуха. Тези практични многофункционални отоплителни уреди осигуряват оптимален климат през целия зимен сезон.

Предимства на съвременните електрически печки и конвектори за отопление:

  • Бързо и ефективно затоплят помещенията;
  • Не изискват предварителна инсталация;
  • Могат да използват всеки ел. контакт от всяка стандартна мрежа;
  • Не замърсяват околната среда;
  • Съвременните модели работят в икономичен режим;
  • Обезопасени са.В онлайн магазин koledzhikov.bg ще намерите голям избор на електрически нагреватели на марки MASTER, RAIDER И TROTEC, които се отличават с висококачествена изработка и задоволителна мощност. Предлагаме още:

Инфрачервени печки

Печки на отработено масло

Керосинови печки

Мобилни климатици


ОЩЕ ЗА УЮТА У ДОМА И В ОФИСА:

Влагоабсорбатори

Прахосмукачки

Генератори

Електрически калорифер TROTEC TDS 20

Електрически калорифер TROTEC TDS 20 е немски отоплител, оборудван със защита против предгряване и вграден термостат, благодарение на който апарата следи и поддържа зададената му температура в помещението.

TROTEC
Цена 102.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички