Категории
Филтрирай
Цена
50лв.1283лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Ръчни колички

Ръчни градински и строителни колички - Топ цени — Коледжиков

Какви ръчни колички предлагаме?

В онлайн магазин Коледжиков предлагаме на нашите клиенти ръчни колички за градината и строителството с корито от поцинкована стомана, опорни крака и едно или две колела. Те може да се използват за пренасяне на пясък, почва и строителни материали. 

Видове ръчни колички

В зависимост от предназначението, за което ще я използвате, може да купите работна количка: 

  • за градината
  • за строителството

Градинска количка

Градинските колички са предназначени за превозване на товари с тегло не по-голямо от 150 кг. Обемът на коритото им обикновено не е над 90 литра. Самата количка тежи до 15 кг. С нейна помощ може да извършвате разнообразни дейности в градината, оранжерияга и на двора. Сред преимуществата на градинската количка са неголямо тегло, достъпна цена и удобство по време на работа.

Строителна количка

Строителните колички са по-масивни и по-здрави в сравнение с тези за градината. С тях може да превозвате товари до 250 кг. Максималният обем на коритото им достига до 120 литра. Те са незаменими на строителната площадка и с тях може да се пренасят различни строителни смеси. Сред преимуществата и са издръжлива конструкция и надеждност при редовно натоварване. 

В онлайн магазин Коледжиков ще откриете и ръчни колички като моделите UNICRAFT STK и UNICRAFT SAK. Те са изработени от стомана и са с две колела. Тук е моментът да уточним, че ръчната количка може да бъде с едно или две колела. Те имат своите предимства и разлики. 

Ръчна количка с едно колело

Ръчната количка с едно колело е по-маневрена, позволява да я използвате по тесни пътечки и е по-удобна за направляване, когато теренът е неравен. Същевременно този тип количка за градината и строителството е предизвикателство за неопитните. Тъй като цялото натоварване пада върху една точка, колело е възможно да зарие в пръстта. 

Ръчна количка с две колела

Основното предимство на ръчната количка с две колела е нейната устойчивост. Препоръчваме я при пренасяне на по-тежки товари, тъй като при нея тежестта се разпределя върху две опорни точки. 

За по-сериозни товари и редовна употреба може да разгледате и нашите дъмпери

Защо да купим ръчна работна количка от Коледжиков?

Ако ви предстои да купите ръчна работна количка, разгледайте нашите предложения от водещите производители.

Това са:

  • DETEX
  • ELEFANT
  • GREENWORKS
  • UNICRAFT

В асортимента ни ще откриете разнообразие от модели. Ако имате нужда от евтини ръчни колички, сортирайте артикулите по цена. Постарали сме се да предложим богат избор, за да отговорим на очакванията и нуждите на всички наши клиенти. Ако искате да купите здрава строителна количка, не се колебайте да се допитате до нашите консултанти. Те ще ви дадат насоки спрямо Вашето търсене. 

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да. Пазаруването в онлайн магазина не е обвързано със задължително създаване на профил. Може да пазарувате като гост, да използвате свой акаунт в Gmail или Facebook или пък да се възползвате от опцията “Бърза поръчка”.

Какви са начините за доставка?

Ако не можете да вземете поръчката си от наш магазин, може да ви я доставим по куриер. 

Каква е цената за доставка?

Тя зависи от тарифния план на избраната от вас куриерска фирма.

В какъв период ще получим продуктите?

Стандартният срок за доставка е от 1 до 3 работни дни. Вижте още:

Уред за аериране на трева

Фуражомелка

Уред за премахване на плевели

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички