Дробилки за клони

Дробилки за клони | Клонотрошачки | Ниски цени | Коледжиков

Дробилки за клони от Вносител

Какво представлява?

Дробилката е машина, която ще ви помогне да се справите с окастрените клони. Големите и дебели пънове се използват за огрев, но какво да правите с всички по-малки клони? С клонотрошачка лесно можете да ги превърнете в мулч, който да използвате във вашата градина за подобряване на плодородието на почвата. 

При избора на дробилка за клони обърнете внимание обема на двигателя. Той е определящ за нивото на мощността и производителността на машината. 

Предимствата да притежавате дробилка за клони

  • Почистването е по-бързо - може да превърне дори и най-големите клони в малки късчета и това да направи разчистването на голяма залесена площ много по-бързо.
  • Не е необходимо изгаряне - Повечето хора изгарят нежеланите клони, но с клонотрошачка това не е необходимо. Раздробената дървесина може да използвате за тор или за направа на пелети за огрев.
  • Полезни материали - Можете да превърнете стърготините в пресована дървесина под формата на плоскости за мебели.

Какви дробилки за клони предлагаме?

На пазара се предлагат няколко вида клонотрошачки. Всички те се различават по дизайн, но резултатът е един и същ - натрошени парчета от различен дървен материал. Самата система за раздробяване е това, което разграничава дробилките по вид. 

Барабанна дробилка

Барабанната клонотрошачка разполага със страничен отвор, в който подавате дървесината. Барабан с хоризонтално разположени остриета нарязва дървото, а механизъм за смилане превръща парчетата във фини стърготини.

Дискова дробилка

Дисковата клонотрошачка използва маховик с голям стоманен диск, който се върти в перпендикулярна посока и ножове за нарязване на дървесина. Първоначално дървото се натрошава, а след това се превръща в стърготини.

Винтова дробилка

При тази клонотрошачка механизмът за раздробяване е коничен червячен вал с остриета. Благодарение на формата му дървесината едновременно се придвижва и натрошава. Колкото по-навътре попада, толкова по-фино се нарязва.

Каква е разликата между дробилка за клони и шредер?

Много хора използват термините дробилка за клони и шредер като синоними, но това не е правилно. Основната разлика помежду им е начинът, по който те раздробяват материала. 

Обикновено дробилката се използва за натрошаване на клони и дървен материал на парчета. Шредерът служи за фино раздробяване на листа, трева и други материали, като ги превръщат в състояние, в което са готови за компост.

Защо да купим дробилка от Коледжиков? 

Не се колебайте да се свържете с нас за съвет. Ние ще ви помогнем да изберете модел дробилка за клони, който отговаря на вашите изисквания и потребности. Ако никога досега не сте използвали машина за раздробяване на дървесина или желаете да закупите нова, разгледайте нашите каталози с продукти с марки

● MULLER PRO

● AGRINOVA

● CARAVAGGI

● STIHL

● AL-KO

● NEGRI

●WOLF GARTEN

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

За ваше улеснение може да пазарувате без да създавате потребителски профил на страницата ни. Ако пък искате да се възползвате от бъдещи намаления, запазени данни и адреси за получаване или преглед на историята на поръчките, използвайте формата за регистрация, тя е бърза, интуитивна и много лесна за употреба

Какви са начините за доставка? 

За максимално удобство на нашите клиенти, се предлагат следните опции за доставка:

     o Вземане на поръчаната стока от магазина ни в София или Варна.

     o Получаване в офис, на куриерска фирма.

     o Доставяне до избран адрес, чрез куриер.

Каква е цената за доставка?

Всеки клиент може да се възползва от безплатна доставка при поръчка на стойност над 250 лв. Тази отстъпка не се ползва за продукти в промоция. 

В общия случай цената на доставката се определя при финализиране на поръчката. За да сте сигурни за крайната сума, която ще трябва да заплатите, може да се свържете с наш представител по телефон, на място или чрез електронната ни поща.

В какъв период ще получим продуктите? 

Ние се стремим да гарантираме, че ще получите вашите продукти възможно най-бързо. След като поръчката ви бъде изпратена успешно, ние я обработваме внимателно, за да гарантираме перфектното ви обслужване. 

Моля, обърнете внимание, че стандартното време за доставка е от 1-3 работни дни, което е приблизително и може да варира в зависимост от обстоятелства като наличност, разстояние, празници и други външни фактори извън контрола на нашата компания и куриера.

В какъв ценови диапазон са продуктите в категория "Дробилки за клони"?

Сред богатият избор от машини за раздробяване на клони са домашни и професионални уреди. По-евтините дробилки започват от 200 лв. и постепенно достигат до 2000 лв. При професионалните модели ще откриете мощни машини, надхвърлящи 100-200 хиляди лева.

Категории

Често задавани въпроси за дробилки за клони

Каква дробилка за клони да изберем за частен имот?

За частен имот, където има храсти и неголеми млади дървета, може да се спрете на дробилка с електрически двигател със средна мощност. Бензиновите моделите са подходящи за по-големи терени и трошете на дебели клони.

Кои са основните характеристики при избор на дробилка за клони? 

Когато избирате дробилка, може да се ориентирате за качествата й по параметри като мощност, обороти, диаметър на клоните, реверс и контейнер. Реверсът е функция, която позволява да обърнете посоката на движение на ножовете. По този начин бързо може да отстраните заседнали клони.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички