Филтрирай по:
Цена
4030лв.296000лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Прикачни дробилки за трактори

  Филтри

  Продукти на страница:

  20 40 60
  Показани са 1-20 от общо 62 артикул(а)
  Професионална дробилка за клони CARAVAGGI BIO 300

  Индустриална дробилка CARAVAGGI BIO 300 е в състояние да бъде окомплектована като: прикачна; с трифазен двигател, с електрически панел; бензинов мотор; дизелов двигател с водно охлаждане.

  Професионална дробилка за клони CARAVAGGI BIO 300 от топ производител в Колежиков
  Цена 25 400.00 лв.
  Брой: Купи
  Прикачни дробилки за трактори на Хит Цени — Коледжиков

  Употреба на прикачна дробилка за трактор

  Прикачните машини за раздробяване на клони, се използват за натрошаване на дървесина до стърготини. Тяхно приложно поле са полета и земи без никакви източници на захранване. Прикачната дробилка за трактори използва ножове за нарязване на дървото и турбини, които изхвърлят стърготините през дефлектор.

  Способности на PTO дробилки за клони

  Могат да се справят с раздробяване на до 4 пъти по-дебели клони спрямо обикновените моторни шредери. Ако сте земеделски производител или живеете в селски район, знаете за предимствата на оборудването, пригодено за PTO. Като прикрепите инвентар към задвижващия вал на Вашия трактор, можете да впрегнете значително количество мощност. Това е особено важно, когато става въпрос за натрошаване на големи трупи и клони. За да задвижвате тези прикачни дробилки, ще се нуждаете от способен трактор. В повечето случаи ще Ви е необходим такъв, с мощност поне 16 конски сили.

  Отличителни характеристики на прикачните клонодробилки

  • Раздробяващ диск – С нож или множество остриета за раздробяване на големи клони в еднакви по размер дървени стърготини;
  • Автоматично подаване - Вместо да избутвате с ръка клоните във фунията на шредера, можете да оставите автоматичните ролки да свършат това, което не само прави работата по-лесна, но и по-безопасна. Всичко, което трябва да направите е да поставите материала в отвора на дробящата машина за клони и тя самa ще го поеме.

  koledzhikov.bg Ви предлага прикачни дробилки за трактори

  Ние сме вносител и разпространител на Топ марки, като AGRINOVA, CARAVAGGI и NEGRI.

  Продуктът е добавен към желани продукти
  Виж Всички Любими
  Продуктът е добавен за сравнение.
  Виж Всички