Филтрирай
Цена
4030 лв. 296000 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Прикачни дробилки за клони за трактори

Прикачни Дробилки за клони за Трактори → Цени — Коледжиков

Употреба на прикачна дробилка за трактор

Прикачните машини за раздробяване на клони, се използват за натрошаване на дървесина до стърготини. Тяхно приложно поле са полета и земи без никакви източници на захранване. Прикачната дробилка за трактори използва ножове за нарязване на дървото и турбини, които изхвърлят стърготините през дефлектор.

Способности на PTO дробилки за клони

Могат да се справят с раздробяване на до 4 пъти по-дебели клони спрямо обикновените моторни шредери. Ако сте земеделски производител или живеете в селски район, знаете за предимствата на оборудването, пригодено за PTO. Като прикрепите инвентар към задвижващия вал на Вашия трактор, можете да впрегнете значително количество мощност. Това е особено важно, когато става въпрос за натрошаване на големи трупи и клони. За да задвижвате тези прикачни дробилки, ще се нуждаете от способен трактор. В повечето случаи ще Ви е необходим такъв, с мощност поне 16 конски сили.

Отличителни характеристики на прикачните клонодробилки

  • Раздробяващ диск – С нож или множество остриета за раздробяване на големи клони в еднакви по размер дървени стърготини;
  • Автоматично подаване - Вместо да избутвате с ръка клоните във фунията на шредера, можете да оставите автоматичните ролки да свършат това, което не само прави работата по-лесна, но и по-безопасна. Всичко, което трябва да направите е да поставите материала в отвора на дробящата машина за клони и тя самa ще го поеме.

koledzhikov.bg Ви предлага прикачни дробилки за трактори

Ние сме вносител и разпространител на Топ марки, като AGRINOVA, CARAVAGGI и NEGRI.

Професионална дробилка за клони CARAVAGGI BIO 300

Индустриална дробилка CARAVAGGI BIO 300 е в състояние да бъде окомплектована като: прикачна; с трифазен двигател, с електрически панел; бензинов мотор; дизелов двигател с водно охлаждане.

CARAVAGGI
Цена 25 400.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички