Филтрирай
Цена
4488лв.296000лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Прикачни дробилки за клони за трактор

Прикачни дробилки за клони за трактор → Цени — Коледжиков

Какво е прикачна дробилка за трактор?

Прикачните дробилки за клони представляват високопроизводителни машини за раздробяване на растителни отпадъци. Те може да бъдат прикачени към различни селскостопански машини, най-често трактор, като всеки модел има минимални изисквания за захранване. 

Характеристики 

Ключовите характеристики на прикачните клонотрошачки, които определят тяхната ефективност, са: мощност на двигателя, тип система на раздробяване, максимален диаметър на клоните за раздробяване, височина на изхвърляне, размери на отвора на фунията и ширина на хидравличната ролка. Препоръчително е ножовете да са изработени от закалена стомана.

Тяхна отличителна характеристика са:

  • Раздробяващ диск – С нож или множество остриета за раздробяване на големи клони в еднакви по размер дървени стърготини;
  • Автоматично подаване - Вместо да избутвате с ръка клоните във фунията на шредера, можете да оставите автоматичните ролки да свършат това, което не само прави работата по-лесна, но и по-безопасна. Всичко, което трябва да направите е да поставите материала в отвора на дробящата машина за клони и тя самa ще го поеме.

Способности на PTO дробилки за клони

Могат да се справят с раздробяване на до 4 пъти по-дебели клони спрямо обикновените моторни шредери. Ако сте земеделски производител или живеете в селски район, знаете за предимствата на оборудването, пригодено за PTO. Като прикрепите инвентар към задвижващия вал на Вашия трактор, можете да впрегнете значително количество мощност. Това е особено важно, когато става въпрос за натрошаване на големи трупи и клони. За да задвижвате тези прикачни дробилки, ще се нуждаете от способен трактор. В повечето случаи ще Ви е необходим такъв, с мощност поне 16 конски сили.

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Поръчването на продукти става и без да имате регистриран профил. То е лесно и бързо, тъй като се изисква много малко информация, за да се изпрати заявката ви. Ако поръчвате често ще ви бъде по-удобно да си създадете профил, тъй като тогава се запазват данните, с които поръчвате стоки, както и история на направените поръчки.

Какви са начините за доставка?

Ние доставяме вашите покупки по удобен за вас начин.

При подаването на заявка избирате между:

● Доставка с наш собствен транспорт.
● Изпращане на артикулите чрез куриерска фирма до адрес или офис за получаване.
● Предлагаме и възможност за получаване в наш шоурум и магазин Коледжиков – в София и Варна.

Каква е цената за доставка?

Получавате безплатна доставка при поръчка над 250 лв. до посочен от Вас адрес, независимо от населеното място на територията на България. Изключение правят артикулите от раздел "Винарско оборудване" и тези в промоция. Конкретна информация за Вашата поръчка може да получите от нашите търговски консултанти. 

В какъв период ще получим продуктите?

Времето за обработка и доставка на повечето продукти е между 1 и 3 работни дни. Предлагат се продукти, чието време за получаване е малко по-дълго и такива, които може да изискват внос, за които максималният период на доставка е 30 дни (работни).

В какъв ценови диапазон са продуктите в категория "Прикачни дробилки за клони"?

За да можем да покрием нуждите на различен тип потребители – професионални и хоби, ние сме събрали продукти с голямо разнообразие в цените. Изборът е между компактни за 4000 лв. и машини от професионален клас, достигащи цена 300 000 лв.Вижте още:

Машини за бране на маслини

Лозарски ножици

Аератори

Свързани статии


Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички