NEGRI

NEGRI

Градинска техника NEGRI

През 1991 година фирмата предприема първите си стъпки в Кампительо, близо до Мантуа, в долината По, чието име произлиза от реката, която минава през нея. Компанията за градинска техника незабавно придобива съответна позиция на националния и международния пазар за производството на:

  • Листосъбирачи;
  • Вакуум машини;
  • Професионални дробилки за клони;
  • Машини за пелети;
  • Аератори за почва и скарифатори.

За всички гореизброени продукти фирмата притежава изключителни патенти. NEGRI достига от долината По до международните пазари, благодарение на търговската си политика, с която се обръща особено внимание както на цените, така и на качеството. Марката прекосява пределите на Алпите и придобива известност и се утвърждава почти по цял свят, най-вече със своите професионални дробилки за клони. С производствена структура, разполагаща се на площ от 10 000 квадратни метра и непрекъснати инвестиции в най-иновативните технологии NEGRI цели да постигне нови успехи и по-голямо разпространение на своята градинска механизация. В административния отдел на фирмата има специализиран кабинет, за провеждане на обучителни курсове, както за търговските представители и техническия персонал, така и на крайните клиенти при поискване.

Компанията може да се похвали със съвременен и функционален производствен отдел, в който разчита на най-модерното оборудване и на добре организираната структура. Това гарантира ефективност, гъвкавост и точен срок на доставка. Всеки клиент, закупил дробилка за клони NEGRI, се е убедил във високите им технически характеристики. Тъй като зеленото е цвета на тревата и листата, NEGRI избира именно него за основен в логото, като се отъждествява с онези, за които зелените пространства са тяхното работно място и виждат градината, като собствено убежище.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички