Филтрирай
Цена
493лв.12531лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Плазмено рязане

Плазмено рязане • Машини за плазмено рязане — Коледжиков

Машина за плазмено рязане

Плазменото рязане е процес, при който се режат всякакви твърди материали с висока прецизност. Машините за плазмено рязане се справят чудесно, дори с твърди метали, които не могат да бъдат разрязани с други машини. При този тип отрез се използва електропроводим газ, който пренася електрическа енергия от първоизточника през отрезната плазмена дъга, към метала, който трябва да бъде срязан. Плазмените машини за рязане са ефективно решение за производствени предприятия, както и за обработка на метал с всякакъв размер и сложност.

Плазмена резачка от koledzhikov.bg

Плазмата се използва както в ръчни, така и в системи с CPU (компютри позволяващи рязане на сложни конструкции) за рязане на широк спектър от проводими материали, включително мека стомана, въглеродна стомана, неръждаема стомана, алуминий, мед, месинг и други метали.

Ето какъв тип приложения има плазмената машина:

  • Прости прави разфасовки;
  • Конусни разрези;
  • Издълбаване;
  • Рязане на дупки;
  • Рязане с разширен обхват;
  • Фино рязане;
  • Повърхностна маркировка.

Плазменото рязане се използва в множество индустрии, като някои от тях са корабостроенето, минното дело, механичното производство, стоманообработката, строителство, автомобилостроенето, изработка на пътни знаци, космическите станции и други.

В подкатегория плазмено рязане, ще изберете най-подходящата режеща машина марка GYS, DECA и TECNOMEC.

Инверторен апарат за плазмено рязане GYS PLASMA CUTTER 85A TRI с горелка

Мощен и ефективен, GYS PLASMA CUTTER 85A TRI е плазмен режещ инструмент за професионалисти, които желаят бързо да режат метал и други материали с дебелина до 40 милиметра.

GYS
Цена 10 078.00 лв.
Инверторен електрожен MMA TIG и апарат за плазмено рязане PROCRAFT Industrial TMC-160

Инверторен електрожен MMA/TIG с апарат за плазмено рязане PROCRAFT TMC-160 е комбинирана машина, с която се извършва заваряване на детайли и рязане на метали.

PROCRAFT
Цена 493.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички