Филтрирай по:
Категории
Покажи Повече Покажи По-малко
Цена
3990 лв. 53850 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Каналокопатели и Тренчери

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 33 артикул(а)
Каналокопатели Тренчери → Цени и Качество — Коледжиков

Каналокопател е машина за изкопаване на канали

Каналокопател или още наричан тренчер - това е оборудване, което използва метална верига със зъби, изработени от карбидна стомана, за да копае в почвата. Подобно на багер, разкъсва всякакви корени по пътя си, създавайки окоп. Изкопаването на ръка може да отнеме часове работа и да изисква няколко работници. С помощта на тренчер ще бъде съкратено времето и броя на хората, нужни за завършване на проекта. Спестете пари и време, необходими за изкопаване на канали за отводняване или канализация, като използвате верижен тренчер. След като разкопаете почвата, можете да поставите маркучи или тръби под земята за напояване. Ако е необходима направата на изкоп за полагане на кабели, използвайте каналокопател. Той съкращава времето за изкопна работа.

Разновидности на тренчер

  • Ръчноводим – дава възможност за копаене на канали в тесни пространства и е лесен за придвижване;
  • Седлови – висока производителност и по-голяма дълбочина на изкопа;
  • Прикачен - монтира се към трактор или друга съвместима машина.

Каналокопателят може да бъде бензинов със самостоятелно задвижване, прикачно устройство за мотоблок, трактор или багер, или огромна машина за изкопаване на окопи. Тренчерите са създадени за трудни задачи в жилищни, търговски или промишлени обекти. Тъй като те се предлагат в различни размери и капацитет, можете да намерите подходящия каналокопател за всяка работа.

Каналокопач и разнообразие от тренчери в koledzhikov.bg

Разгледайте популярните модели с марка WEIBANG, MULLER PRO, GARBIN и научете защо трябва да закупите една от тези машини за Вашия бизнес.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички