Филтрирай
Цена
3999 лв. 34800 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Моторни тренчери / каналокопатели

Моторни тренчери / каналокопатели различни Видове — Коледжиков

Какво е моторен тренчер / каналокопател?

Моторният тренчер, познат още като моторен каналокопател, се използва за изкопаване на тесни, дълги и плитки канали в почвата, които са подходящи за полагане на кабели, напоителни системи, тръби и поставяне на огради. Устройството му включва бензинов двигател и верига с карбидни зъби, която изравя почвата. С помощта на винтов шнек се отвежда пръстта встрани от изкопания канал.

Предимства

Защо да изберете точно каналокопител с бензинов двигател? Няколко са преимуществата му:

Изкоп с фиксирана ширина

Равномерната широчина при изкопаването на канал е важна. Това е нещо, което не може да постигнете с никоя друга машина или средство. Фиксираната ширина и дълбочина на изкопа са причините, поради които повечето строители избират моторен тренчер.

Машини за копаене на канали са високоефективни

Каналокопателите осигуряват най-добрата ефективност в строителната индустрия. Толкова са добри, че окопа се получава перфектно от първия път. Това е причината заетите с полагане на подземни електрически и комуникационни кабели да изберат моторен тренчер.

Качествено изкопан канал

Качеството на канала, направено с моторен тренчер, не може да се сравни с никое друго оборудване на пазара. Операторът може да настрои необходимата дълбочина, която ще бъде равномерна за целия изкоп.

Защо да изберете магазин Коледжиков?

При нас разполагате с богат избор на професионални машини за изкопаване на канали с марка MULLER PRO, WEIBANG и GARBIN, консултация от добре обучени търговци, първоначален инструктаж и бърза доставка.

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Поръчването без акаунт (профил) е позволено и става много бързо. Освен това можете да ни позвъните в работно време и да заявите поръчката си по телефон. Можем да приемаме поръчки също чрез Facebook или e-mail.

Какви са начините за доставка?

Имате избор сред няколко начина за доставка, така че изберете най-подходящият според ваше удобство. Можем да ви изпратим стоките по куриер, чрез наш личен транспорт или до офис на фирма за куриерски услуги.

Каква е цената за доставка?

Получавате безплатна доставка при поръчка над 250 лв. до посочен от Вас адрес, независимо от населеното място на територията на България. Изключение правят артикулите от раздел "Винарско оборудване" и тези в промоция. Конкретна информация за Вашата поръчка може да получите от нашите търговски консултанти. 

В какъв период ще получим продуктите?

Стремим се да обработим и изпратим всяка направена поръчка в рамките на един до три работни дни. Изключение правят артикули, които имат нужда от внос или производствено време. В такива случаи срокът за доставка се увеличава до 30 дни (работни).

В какъв ценови диапазон са продуктите в категория "Моторни тренчери/каналокопатели"?

Предлагаме мощни тренчери за изкопаване на дупки на цени от 3990 до 30 000 лева.

Как и кога можем да се свържем с Вас?

Телефоните за контакт с магазин Коледжиков са следните:

●    София - 0887 201 700, 0879 027 917, 0879 027 918, 0885 479 918, 0889 722 581.
●    Варна - 0888 526 133, 052 30 35 90, 052 30 36 90.
●    E-mail адресите ни са - varna@kol-bg.com / sofia@kol-bg.comВижте още:

Електрическа пръскачка за лозе

Моторна коса

Свързани статии


Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички