Филтрирай
Цена
3990 лв. 29400 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Моторни тренчери / каналокопатели

Моторни тренчери / каналокопатели различни Видове — Коледжиков

Бензинов тренчер за изкопаване на канали

Тренчер - каналокопател се използва за изкопаване на тесни, дълги и плитки канали в почвата, които са подходящи за полагане на кабели, напоителни системи, тръби и поставяне на огради. Устройството му включва бензинов двигател и верига с карбидни зъби, която изравя почвата. С помощта на винтов шнек се отвежда пръстта встрани от изкопания канал.

Предимства от използването на каналокопател

Защо да изберете точно този вид, след като има различни машини за изкопаване на канали? Факт е, че много марки, които произвеждат моторни тренчери се разрастват много бързо, показвайки колко голямо е търсенето. Ето какво е предимството при използване на каналокопател.

Изкоп с фиксирана ширина

Равномерната широчина при изкопаването на канал е важна. Това е нещо, което не може да постигнете с никоя друга машина или средство. Фиксираната ширина и дълбочина на изкопа са причините, поради които повечето строители избират моторен тренчер.

Машини за копаене на канали са високоефективни

Каналокопателите осигуряват най-добрата ефективност в строителната индустрия. Толкова са добри, че окопа се получава перфектно от първия път. Това е причината заетите с полагане на подземни електрически и комуникационни кабели да изберат моторен тренчер.

Качествено изкопан канал

Качеството на канала, направено с моторен тренчер, не може да се сравни с никое друго оборудване на пазара. Операторът може да настрои необходимата дълбочина, която ще бъде равномерна за целия изкоп.

Моторен тренчер за канали от koledzhikov.bg

При нас има професионални машини за изкопаване на канали с марка, MULLER PRO, WEIBANG, GARBIN.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички