WEIBANG

WEIBANG

Каналокопатели и тренчери WEIBANG

Yangzhou Weibang Garden Machinery Co., Ltd. е високотехнологично предприятие с годишен производствен капацитет от 300 000 комплекта градинска техника и 40% вътрешен пазарен дял.

Компанията произвежда:

  • Косачки за трева;
  • Машини за бук;
  • Машини за валцуване на трева;
  • Дробилки за клони;
  • Градински траншеи;
  • Фрези за пънове (пънодробилки).

Компанията се ангажира да изгради висококачествен корпоративен екип, съсредоточавайки се върху въвеждането на таланти, а силата на науката и технологиите нараства. Разработват се нови продукти от продуктовия дизайн до индустриалното моделиране, като за всичко това се използва 3D симулация. През последните години WEIBANG придобива редица патентовани технологии с независими права на интелектуална собственост, а конкурентоспособността ѝ непрекъснато се засилва. Продуктите на марката притежават сертификата на ЕС за CE и германския GS сертификат и отговарят на европейските директиви на ЕС за шум и ограниченията на електромагнитната съвместимост. От 2005 година каналокопатели WEIBANG започват да навлизат на международния пазар. Компанията се придържа към пътя на развитие и стриктно прилага системата за управление на качеството ISO 9001. Чрез непрекъснати иновации и напредък, тя се превръща в индустриална марка с отлично качество, висока репутация в страната и чужбина.

Надеждни машини за изкопаване на канали

Максимална надеждност и висока производителност, дори в екстремни условия, това е отличителен белег за WEIBANG. Редовната поддръжка и грижи, съчетани с внимателното обслужване от клиентите, играят жизненоважна роля за гарантиране на оперативната ефективност и надеждност на машините и в бъдеще.

Като дилър на марката, ние от КОЛЕДЖИКОВ ЕООД сме щастливи да Ви предоставим съвети за избора на подходящите продукт, за да отговарят на Вашите нужди. Също така Ви даваме полезни съвети за правилното им използване и Ви предлагаме професионално обслужване. За вас ще бъде удоволствие да използвате своята машина с марка WEIBANG в продължение на много години.

Всеки продукт е подкрепен от цялостна гаранция, чийто период варира в зависимост от модела. Ако Вашият каналокопател изисква сервизно обслужване или ремонт под гаранция, свържете се с нас. Сервизната организация разполага с оригинални части за WEIBANG на склад за Вас. Винаги използваме оригинални резервни части, за да осигурим максимална производителност, надеждност и експлоатационен живот на Вашето оборудване.

Важно условие е да проучите добре цялото ръководство на потребителя преди първоначалната експлоатация и да се погрижите, когато използвате оборудването винаги да спазвате инструкциите за безопасност. Ако се използват неправилно, всички каналокопатели могат да бъдат източник на потенциална опасност за потребителя, животните или близките предмети.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички