Филтрирай
Категории
Покажи ПовечеПокажи По-малко
Цена
172лв.20688лв.

SECO

SECO

Градински тракторни косачки за трева SECO - Чехия

На пазара със сигурност ще срещнете много производители и марки на градинска техника, но защо да изберете тракторни косачки SECO? Те са висококачествен чешки продукт, произведен и тестван в Jičín. Всяка машина е способна да коси с лекота тревистата растителност по различни терени. Косачки SECO се отличават с възможност за косене и събиране на тревата, дори в бурно обрасли зони. Могат да се справят със снегопочистването през зимата, както и с другите задачи, които ще им възложите по време на работата с тях.

SECO набляга на прецизната изработка и контрола на качеството на всички компоненти и гарантира тяхната надеждност дори при продължително и максимално натоварване. Производственият завод се намира в град Йичин, където се произвеждат и изнасят за цял свят градински трактори, райдери, специални мулчери и техните аксесоари.

Тракторни косачки SECO се грижат за хиляди частни и овощни градини, спортни игрища, футболни стадиони и обществени паркове в големи и малки градове и села.

Приоритетът на компанията е собственото техническо развитие на машините, основано на тяхното високо качество, надеждност и здравина. Разполага със съвременни и високопродуктивни технологии за обработка на металните изделия.


Фирма Коледжиков ЕООД доставя ексклузивно висококачествени професионални трактори за косене марка SECO.

Тракторна косачка за трева SECO Starjet P6 4x4 PRO

Тракторна косачка SECO Starjet P6 4x4 PRO разполага с двигател Briggs & Stratton - Vanguard, с обем 627 куб.см., задвижване на предния и задния мост за по-добро сцепление и кош за трева с капацитет 400 литра.

SECO
Цена 20 688.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички