SECO

SECO

Градински тракторни косачки за трева SECO - Чехия

На пазара със сигурност ще срещнете много производители на градинска техника. Един от утвърдените сред тях и набираща все по-голяма популярност е SECO. Чешките тракторни косачки вече може да бъдат забелязани на много места в България. 

Тракторните косачки SECO се произвеждат и тестват в Ичин, Чехия. Всяка машина е способна да коси с лекота тревистата растителност по различни терени. Справя се роди с бурно обрасли зони. Моделите на марката позволяват да се използват за снегопочистване през зимата.

SECO набляга на прецизната изработка и контрола на качеството на всички компоненти и гарантира тяхната надеждност дори при продължително и максимално натоварване.

Заводът на компанията се намира в град Ичин, където се произвеждат и изнасят за цял свят тракторни косачки, райдери, специални мулчери и техните аксесоари. С тяхна помощ се поддържат хиляди частни и овощни градини, спортни игрища, футболни стадиони и обществени паркове в големи и малки градове и села.

Приоритетът на компанията е собственото техническо развитие на машините, основано на тяхното високо качество, надеждност и здравина. Разполага със съвременни и високопродуктивни технологии за обработка на металните изделия.

Фирма Коледжиков ЕООД доставя ексклузивно висококачествени професионални тракторни косачки с марката SECO.

Устройство за прикачване на аксесоари за тракторни косачки SECO
Универсален носач за аксесоари на предната част на тракторните косачки за трева. Напълно съвместимо е с тракторни косачки за трева  Starjet,...
SECO
Цена 812.90 лв.
Прикачна разпръсквачка за тор, сол и други за тракторни косачки SECO
Това е професионално разпръскващо устройство, снабдено с регулатор на разпространението на материалите. Предназначено е за разпръскване на сол,...
SECO
Редовна цена 3 628.90 лв. Цена 3 228.90 лв.
  • -400.00 лв.
Прикачен аератор/скарификатор за тракторни косачки SECO 110 см
Прикачен аератор SECO подобрява външния вид на вашата градина, тъй като стимулира проникването на всички важни елементи в почвата, като светлина,...
SECO
Цена 3 366.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички