Филтрирай по:
Цена
670 лв. 19260 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Абрихт. Щрайхмус

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 28 артикул(а)
Щрайхмус DeWALT DW 733

Перфектен за малки или големи работилници, щрайхмус DeWalt DW733 е ценно допълнение към всяка работилница, осигурявайки възвращаемост на инвестициите за няколко месеца при натоварена работна среда.

DeWALT
Цена 1 544.00 лв.
Брой:
Щрайхмус MAKITA 2012NB

MAKITA 2012NB е малък щрайхмус, но достатъчно мощен, за да може лесно да го вземете със себе си на всяко работно място, независимо от вида на материалите, с които работите. 

DeWALT
Цена 1 598.00 лв.
Брой:
Щрайхмус BERNARDO DH 410

Щрайхмус BERNARDO DH 410 притежава капак, който успешно поглъща шума, намалявайки го до максимална възможна степен, така че да не пречи на работата на майстора зад машината.

BERNARDO
Цена 4 240.00 лв.
Брой:
Абрихт. Щрайхмус на Хит Цени — Коледжиков

Абрихт и щрайхмус

Независимо дали сте опитен дърводелец или любител, знаете колко трудно е да намерите дъски, които да са с точната дебелина и според Вашите изисквания. Разбира се, винаги можете да използвате настолен трион, за да намалите дебелината на дъската и след това да почистите ръбовете, но работата става много по-проста, когато се използва абрихт или щрайхмус. Предвид забележителните прилики в работата, много хора са склонни да мислят, че и двата дървообработващи инструмента могат да се използват за изпълнение на един и същ набор от задачи. За съжаление това не е така. Всяка машина има различни приложения за дървообработка.

Предлагат се машини за обработка на дърво със следното захранване:

  • Монофазно;
  • Трифазно.

Определение на Щрайхмус

Най-просто казано, това е дървообработващ инструмент, който се използва за отнемане на дървесина, за оформяне на дъски със съответна дебелина, които също така са напълно равни от двете страни. Предлага платформа за бързо и точно регулиране на дебелината и може да бъде контролиран ръчно или електронно. Това, което трябва да направите, е първо да зададете дълбочината на рендосване или чрез регулиране на режещата глава / барабан, или платформата. След това, подавате дъската през машината, тя се поема и придвижва напред чрез подаващата ролка и се поставя под въртящите се остриета на барабана. От другия край, валяк систематично изтегля завършената секция на дъската от машината и по този начин се постига плавно и последователно намаляване на дебелината по цялата дължина на дъската.

Какво представлява Абрихт

Дървообработваща машина за рендосване на дървесина, с която се изравнява дебелината на неправилно отрязани греди и дъски. Абрихт машината се състои от два плота, подравнени в една и съща равнина. Режеща глава с ножове е монтирана между тях, а нейният режещ елемент е подравнен в съответствие с височината им. Плотът, върху който поставяте дъската, се регулира във височина, така че да се настрои до точен размер, за да бъде отнета от дебелината ѝ. След това дъската се избутва плавно към ножа, който рендосва излишния материал.

Комбиниран абрихт - щрайхмус от koledzhikov.bg

Машини за рендосване на дъски с марка BERNARDO, DeWALT, FERVI, METABO.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички