Филтрирай по:
Категории
Покажи Повече Покажи По-малко
Цена
37 лв. 4833 лв.

FERVI

FERVI

Професионални и хоби машини FERVI

Добре дошли в нов свят на интелигентни решения и оригинални идеи за всички професионални или хоби съоръжения и инструменти за дървообработване, строителство и градинарство. Добре дошли в света на FERVI! Фирмата разполага с над 4000 пункта за продажба на оборудване и инструменти за дървообработване, металообработване, строителство и ремонт в Италия. С логото на марката може да намерите:

  • Електро и пневматични инструменти;
  • Дървообработващи машини;
  • Металообработващи машини;
  • Почистваща техника;
  • Градински инструменти.

Разпространението на продукти FERVI се осъществява и в над десет страни по света, като месечните поръчки надхвърлят 2000 броя, а справките за резервни части повече от 800. Всички продукти на марката, от работни инструменти до професионални машини, измервателни уреди, аксесоари и материали представляват уникална оферта за професионален хардуер, тъй като те напълно отговарят на нуждите на професионални дърводелци, строителни работници и домашни потребители. Целта на FERVI е да осигури лесни за употреба и функционални професионални и хоби машини, както и ангажимент за най-високи стандарти за изпълнение.

Дървообработващи и металообработващи машини FERVI

FERVI e динамична и солидна компания за машини и уреди, която винаги се е стремяла да отговори на търсенето на индустрията, професионалните занаятчии и DIY експерти, по отношение на качеството и конкурентоспособността. Това са само някои от предимствата, които характеризират предприемаческия и търговски дух на компанията. Въпреки това, без широкото разпространение и организирано производство, и без ефективна мрежа за продажби, никога нямаше да бъде постигнат статуса, на който днес се радва. С над 4000 пункта за продажба в цяла Италия и утвърденото присъствие на марката в Европа и по света.

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 110 артикул(а)
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички