Филтрирай по:
Цена
24лв.15420лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Тръборези и резбонарезни машини

  Филтри

  Продукти на страница:

  20 40 60
  Показани са 1-20 от общо 86 артикул(а)
  Електрическа машина за скосяване на тръби RIDGID B-500 30°

  Водещи характеристики: Капацитет: от 4 "; Обороти: 950 об/мин; Ъгъл на скосяване: 30 °; Дебелина на тръбната стена: Минимум: 0.18 "(4.8 мм) / Максимум 0.5" (12.7 мм). Ширина на пояса:  0 - ³⁄₁₆" (4.8 мм)

  Електрическа машина за скосяване на тръби RIDGID B-500 30° от топ производител в Колежиков
  Цена 9 070.00 лв.
  Брой:
  Електрическа машина за скосяване на тръби RIDGID B-500 45°

  Водещи характеристики: Капацитет: от 4 "; Обороти: 950 об/мин; Ъгъл на скосяване: 45 °; Дебелина на тръбната стена: Минимум: 0.18 "(4.8 мм) / Максимум 0.5" (12.7 мм). Ширина на пояса:  0 - ³⁄₁₆" (4.8 мм)

  Електрическа машина за скосяване на тръби RIDGID B-500 45° от топ производител в Колежиков
  Цена 9 075.00 лв.
  Брой:
  Тръборези и резбонарезни и машини на Хит Цени — Коледжиков

  Тръборез и резбонарезна машина

  Винтонарезна машина

  Резбонарезните машини се използват за оформяне на резби в края на метална тръба. Тези резби са подобни на тези, които се намират на традиционния винт, който познаваме и изпълняват същата основна функция. Винтонарезната машина позволява на водопроводчици или строители да закрепят сигурно тръбите една към друга чрез винтово съединение между тях. Резбите трябва да пасват перфектно към съединителната муфа, което позволява на потребителя да завинти двата компонента, за да ги събере. Това устройство позволява на водопроводчиците да изпълняват водопроводни проекти бързо, а също така служи като удобен инструмент за аварийни или ремонтни работи.

  Тръборези и резбонарезни машини от koledzhikov.bg

  Тръборез

  Преди оформяне на резбата на тръбата водопроводчиците използват инструмент за рязане на тръби, за да отрежат детайла до желаната дължина. Съществува голямо разнообразие от инструменти за рязане на тръби.

  Основно се срещат 2 типа:

  • Ръчни;
  • Електрически.

  Според предназначението си те могат да режат тръби от стомана, мед, месинг, алуминий, пластмаса, инокс и други.

  Резбонарезна машина

  След изрязване краят на тръбата се вкарва в инструмента за нарязване на резба. За създаване на правилния профил и дълбочина на резбата могат да се използват специални режещи инструменти или щанци за резба. Ръчните резбонарезни машини се задвижват чрез въртеливо движение, докато професионалните модели използват мотор за автоматично нарязване на резбата. По време оформяне на резбата е необходимо да се нанася смазваща течност, за да се осигури плавно и гладко рязане и да се удължи живота на оборудването. Различните видове машини за резбоване на тръби са проектирани да приспособяват различни тръбни материали и диаметри. Професионалните водопроводчици често използват стойки и триноги, които са способни да издържат по-големите и тежки машини за резбоване.

  Изберете ROTHENBERGER, REMS и BERNARDO, които са абсолютни професионалисти в областта на производството на винтонарезни машини и тръборези.

  Продуктът е добавен към желани продукти
  Виж Всички Любими
  Продуктът е добавен за сравнение.
  Виж Всички