Филтрирай
Цена
24лв.15420лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Тръборези и резбонарезни машини

Тръборези, резбонарезни машини и винторезки — Коледжиков

Тръборез и резбонарезна машина

Винтонарезна машина

Резбонарезните машини се използват за оформяне на резби в края на метална тръба. Тези резби са подобни на тези, които се намират на традиционния винт, който познаваме и изпълняват същата основна функция. Винтонарезната машина позволява на водопроводчици или строители да закрепят сигурно тръбите една към друга чрез винтово съединение между тях. Резбите трябва да пасват перфектно към съединителната муфа, което позволява на потребителя да завинти двата компонента, за да ги събере. Това устройство позволява на водопроводчиците да изпълняват водопроводни проекти бързо, а също така служи като удобен инструмент за аварийни или ремонтни работи.

Тръборези и резбонарезни машини от koledzhikov.bg

Тръборез

Преди оформяне на резбата на тръбата водопроводчиците използват инструмент за рязане на тръби, за да отрежат детайла до желаната дължина. Съществува голямо разнообразие от инструменти за рязане на тръби.

Основно се срещат 2 типа:

  • Ръчни;
  • Електрически.

Според предназначението си те могат да режат тръби от стомана, мед, месинг, алуминий, пластмаса, инокс и други.

Резбонарезна машина

След изрязване краят на тръбата се вкарва в инструмента за нарязване на резба. За създаване на правилния профил и дълбочина на резбата могат да се използват специални режещи инструменти или щанци за резба. Ръчните резбонарезни машини се задвижват чрез въртеливо движение, докато професионалните модели използват мотор за автоматично нарязване на резбата. По време оформяне на резбата е необходимо да се нанася смазваща течност, за да се осигури плавно и гладко рязане и да се удължи живота на оборудването. Различните видове машини за резбоване на тръби са проектирани да приспособяват различни тръбни материали и диаметри. Професионалните водопроводчици често използват стойки и триноги, които са способни да издържат по-големите и тежки машини за резбоване.

Изберете ROTHENBERGER, REMS и BERNARDO, които са абсолютни професионалисти в областта на производството на винтонарезни машини и тръборези.

Акумулаторна радиална преса ROTHENBERGER Romax 3000

ROTHENBERGER Romax 3000 е висококачествена радиална преса, задвижвана от Литиево - Йонна акумулаторна батерия. Машината разполага с вградено работно осветление, предлагащо добра видимост на работната зона. 

ROTHENBERGER
Цена 2 672.60 лв.
Струг за тръбна резба REMS Magnum 3000L-T

Струг за тръбна резба със стандартна глава REMS Magnum 3000L-T е здрава и удобна електрическа машина, пригодена за нарязване на тръбна резба с диаметър от 16 до 63 милиметра и болтова резба с диаметър от 20 до 60 милиметра. 

REMS
Цена 11 970.36 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички