Филтрирай по:
Категории
Покажи Повече Покажи По-малко
Цена
36 лв. 2890 лв.

GRIFO

GRIFO

Качествено винарско оборудване GRIFO

GRIFO Macchine Enologiche e италианска компания, която от 1967-а година предлага на пазара уникални и модерни енологични машини и продукти за производство на вино. 

Вече над 50 години мисията на Grifo е да предоставя професионална помощ на малките винопроизводители, които искат да преоткрият древното изкуство на преработката на грозде и плодове.

Машините на италианския бранд се стремят да запазят естествения вкус и аромат, без да механизират процеса на смилане, като по този начин се запазва автентичният вкус на домашно приготвеното вино.

Продукцията на марката включва ръчни и електрически винарски машини, като:

  • Роначки за грозде;
  • Мелачки за плодове;
  • Преси за грозде;
  • Шихтови филтри;
  • Помпи за вино и други.

Оборудване за винарски изби GRIFO

Компанията предлага всички винарски принадлежности, които следват целия процес на обработка на гроздето от смачкване до филтриране, бутилиране и съхранение. Винарско оборудване GRIFO, което днес се предлага на пазара, е резултат от процес на непрекъснат качествен и технологичен растеж. Подкрепяни от удовлетвореността на своите клиенти, портфолиото от машини за производство на вино на компанията се разширява с други инструменти, подходящи за преработка на плодове за получаване на пресни сокове, ликьори и сиропи, домашно приготвени, със суровини по Ваш личен избор. И това не е всичко. От дълбокото уважение, което не крие към кулинарните традиции, GRIFO има удоволствието да Ви предостави и серия домакински уреди. Качеството и високата технологична стойност на италианските енологични машини се ценят и в чужбина, като широката дистрибуторска мрежа придобива нови клиенти всяка година на всички континенти. Специално удоволствие за нас, е да предлагаме продукти с доказан многогодишен опит на Вас, нашите клиенти!

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 29 артикул(а)
Електрическа гроздомелачка ронкачка с помпа GRIFO DVEP30

Електрическа гроздомелачка GRIFO DVEP30 с производителност от 3000 кг/ч. и мощност 1840 W с помпа и функция за отделяне на чепките от гроздето.

Електрическа гроздомелачка ронкачка с помпа GRIFO DVEP30 от топ производител в Колежиков
Редовна цена 1 890.00 лв. -192.00 лв. Цена 1 698.00 лв.
  • -192.00 лв.
Брой:
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички