Филтрирай
Цена
24лв.1395лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Пресостати

Пресостати • Инвертори за помпи за вода — Коледжиков

Пресостати

Какво представлява и как работи? 

Пресостатите са превключватели за налягане. Те регулират и наблюдават налягането в различни системи, работещи с помпи, и излъчват визуални или звукови сигнали, ако то се отклонява от стандартните настройки. 

Пресостатите могат да бъдат инсталирани:

  • Хоризонтално;
  • Вертикално.

Те са регулируеми или предварително настроени.

Видове

Механичен пресостат

При механичните пресостати налягането се регулира чрез настройка на долна и горна граница посредством завиване или развиване на болт, който обтяга или отпуска пружина, която от своя страна придава съответния натиск към биметална пластина.

Електронен пресостат

Електронните пресостати са изцяло цифровизирани и следят долната и горната граница за налягане посредством вградени датчици. В зависимост от модела цифровия пресостат показва и контролира различни стойности на налягането, като предоставя и много повече функции за настройки спрямо механичния модел.

Защо да ги закупим от Коледжиков?

В магазин Коледжиков ще откриете широка гама пресостати на достъпна цена. Осигуряваме бърза доставка, професионално обслужване, компетентна консултация от нашите търговски асистенти и първоначален инструктаж. 

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да, в магазина може да пазарувате като гост или като използвате вече съществуваща ваша регистрация в Gmail или Facebook. За удобство сме предоставили опцията “Бърза поръчка”, при която от вас се изисква само да въведете своите имена и телефонен номер за връзка. Наш служител ще се свърже с вас възможно най-скоро. 

Какви са начините за доставка?

Работим с всички куриери, обслужващи територията на страната. 

Каква е цената за доставка?

Цената на доставката се определя от избраната от вас куриерска фирма. Поемаме транспортните разходи при покупка на стойност над 250 лв.

В какъв период ще получим продуктите?

Ще получите своята поръчка в рамките на до 3 работни дни от потвърждаването й. Този период не важи за машини и оборудване, за които е необходимо производствено време. По-точна информация за конкретен продукт може да получите от нашите търговски консултанти

В какъв ценови диапазон са продуктите в категорията "Пресостати"?

Предлагаме пресостати на цени от 15 лв. до 1400 лв. 

Как и кога можем да се свържем с вас?

Може да се свържете с нас по телефон, имейл или в страницата ни във Facebook, ако не можете да посетите наш физически магазин в София или Варна

Работно време на магазина ни във Варна:

от Понеделник до Петък: 8.30 - 18.00 ч.

в Събота: 8.30 - 14.00 ч.

Работно време на магазина ни в София: 

от Понеделник до Петък: 9.00 - 18.00 ч.

в Събота: 9.00 - 14.00 ч.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички