Категории
Филтрирай
Цена
36лв.1800лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Пресостати

Пресостати • Инвертори за помпи за вода — Коледжиков

Какво е пресостат? 

Пресостатите са превключватели за налягане. Те регулират и наблюдават налягането в различни системи, работещи с помпи, и излъчват визуални или звукови сигнали, ако то се отклонява от стандартните настройки. 

Пресостатите могат да бъдат инсталирани:

  • Хоризонтално;
  • Вертикално.

Те са регулируеми или предварително настроени.

Видове

Механичен пресостат

При механичните пресостати налягането се регулира чрез настройка на долна и горна граница посредством завиване или развиване на болт, който обтяга или отпуска пружина, която от своя страна придава съответния натиск към биметална пластина.

Електронен пресостат

Електронните пресостати са изцяло цифровизирани и следят долната и горната граница за налягане посредством вградени датчици. В зависимост от модела цифровия пресостат показва и контролира различни стойности на налягането, като предоставя и много повече функции за настройки спрямо механичния модел.

Защо да ги закупим от Коледжиков?

В магазин Коледжиков ще откриете широка гама пресостати на достъпна цена. Осигуряваме бърза доставка, професионално обслужване, компетентна консултация от нашите търговски асистенти и първоначален инструктаж. 

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да, в магазина може да пазарувате като гост или като използвате вече съществуваща ваша регистрация в Gmail или Facebook. За удобство сме предоставили опцията “Бърза поръчка”, при която от вас се изисква само да въведете своите имена и телефонен номер за връзка. Наш служител ще се свърже с вас възможно най-скоро. 

Какви са начините за доставка?

Работим с всички куриери, обслужващи територията на страната. 

Каква е цената за доставка?

Получавате безплатна доставка при поръчка над 250 лв. до посочен от Вас адрес, независимо от населеното място на територията на България. Изключение правят артикулите от раздел "Винарско оборудване" и тези в промоция. Конкретна информация за Вашата поръчка може да получите от нашите търговски консултанти. 

В какъв период ще получим продуктите?

Ще получите своята поръчка в рамките на до 3 работни дни от потвърждаването й. Този период не важи за машини и оборудване, за които е необходимо производствено време. По-точна информация за конкретен продукт може да получите от нашите търговски консултанти

В какъв ценови диапазон са продуктите в категорията "Пресостати"?

Предлагаме пресостати на цени от 15 лв. до 1400 лв. 

Как и кога можем да се свържем с вас?

Може да се свържете с нас по телефон, имейл или в страницата ни във Facebook, ако не можете да посетите наш физически магазин в София или Варна

Работно време на магазина ни във Варна:

от Понеделник до Петък: 8.30 - 18.00 ч.

в Събота: 8.30 - 14.00 ч.

Работно време на магазина ни в София: 

от Понеделник до Петък: 9.00 - 18.00 ч.

в Събота: 9.00 - 14.00 ч.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички