Категории
Филтрирай
Цена
36лв.1800лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Пресостати

Пресостати • Електронни и механични • Цени — Коледжиков

Какво е пресостат? 

Пресостатът е превключватели за налягане. Той може да бъде електронен или механичен. С него се регулира и наблюдава налягането в различни системи, работещи с помпи. Пресостатът излъчва визуални или звукови сигнали, ако то се отклонява от стандартните настройки. 

Пресостатите могат да бъдат инсталирани:

  • Хоризонтално;
  • Вертикално.

Те са регулируеми или предварително настроени.

Видове пресостати

Механичен пресостат

При механичните пресостати налягането се регулира чрез настройка на долна и горна граница посредством завиване или развиване на болт, който обтяга или отпуска пружина, която от своя страна придава съответния натиск към биметална пластина.

Електронен пресостат

Електронните пресостати са изцяло цифровизирани и следят долната и горната граница за налягане посредством вградени датчици. В зависимост от модела цифровия пресостат показва и контролира различни стойности на налягането, като предоставя и много повече функции за настройки спрямо механичния модел.

Защо да купим пресостат от Коледжиков?

В магазин Коледжиков ще откриете широка гама пресостати на достъпна цена. Осигуряваме бърза доставка, професионално обслужване, компетентна консултация от нашите търговски асистенти и първоначален инструктаж. 

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да, в магазина може да пазарувате като гост или като използвате вече съществуваща ваша регистрация в Gmail или Facebook. За удобство сме предоставили опцията “Бърза поръчка”, при която от вас се изисква само да въведете своите имена и телефонен номер за връзка. Наш служител ще се свърже с вас възможно най-скоро. 

Какви са начините за доставка?

Работим с всички куриери, обслужващи територията на страната. 

В какъв период ще получим продуктите?

Ще получите своята поръчка в рамките на до 3 работни дни от потвърждаването й. Този период не важи за машини и оборудване, за които е необходимо производствено време. По-точна информация за конкретен продукт може да получите от нашите търговски консултанти

В какъв ценови диапазон са продуктите в категорията "Пресостати"?

Предлагаме пресостати на цени от 15 лв. до 1400 лв. 

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички