GRUNDFOS

GRUNDFOS

Помпи за вода GRUNDFOS

Компанията разработва продукти за транспорт и разпределение на вода. Поставя стандарта по отношение на иновациите, ефективността, надеждността и устойчивостта. Фирмата произвежда всякакъв вид водни помпи:

  • Циркулационни;
  • Сондажни;
  • Дренажни;
  • Потопяеми;
  • Помпи за мръсна и чиста вода.

Предоставя помпи за питейна вода за най-малките села и най-високите сгради, обработка и отвеждане на отпадни води, циркулационни помпи за отоплителни инсталации. Чрез 83 представителя марката е достъпна в 56 страни, а чрез мрежа от партньори, дистрибутори и подразделения, присъства в още повече. GRUNDFOS е световен лидер в областта на високотехнологичните помпени решения и тенденции в областта на водната технология. Марката допринасяме за глобалната устойчивост чрез пионерни технологии, които подобряват качеството на живот на хората и грижите за планетата. Титлата "Глобален лидер" означава, че марката се възприема от своите клиенти и конкуренти по целия свят като водещ играч в помпената индустрия. Разработва, произвежда, продава и обслужваме висококачествени дренажни помпи и помпени решения и поставя стандарти в областта. GRUNDFOS предлага решения, които да отговарят на изискванията на клиентите, без значение колко е сложен, къде ще се реализира или колко е голям проекта. GRUNDFOS определя тенденциите в рамките на водната технология. Като носител на принос за глобалната устойчивост, GRUNDFOS правим бизнеса по екологично устойчив. Ангажира се в приноса за намаляване на въздействието върху околната среда, като ограничи нивото на емисиите на СО2. Целта на GRUNDFOS е да създаде по-чисти технологии и решения, които ограничават потреблението на вода, подобряват ефективността и увеличават повторното използване на ресурсите. Компанията намира решения, които светът никога досега не е виждал. Ще разширят бизнеса Ви с добавянето на нови категории и области, като използват технологиите по нов и творчески начин, въз основа на Вашите изисквания.

Хидрофорна помпа с електронен пресостат GRUNDFOS CMBE 5-62 AVBE, 1500W, 128 л/мин., 69 м., 2 л
Хидрофорна помпа GRUNDFOS CMBE 5-62 AVBE има компактни размери, което я прави идеална за битово водоснабдяване. Разполага с интегриран контролер...
GRUNDFOS
Цена 6 056.08 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички