Филтрирай
Цена
29лв.2040лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Машини за лепене на тръби

Машини за лепене на тръби - ПВЦ - Хит Цени — Коледжиков

Поялник за полипропиленови тръби

Когато изграждате водната инсталация на жилищен имот, промишлена или офис сграда, се нуждаете от поялник за полипропиленови тръби. Инструментът се използва за лесно и бързо свързване на тръбните сегменти чрез нагряване. Подходящ е както за професионални майстори, така и за любителите.

 В зависимост от интензивността на използване, машините за лепене на тръби могат да се различават по няколко параметъра:

  • Мощност - 650 до 2000 W, колкото по-висок е този показател, толкова по-висока е степента на нагряване на апарата;
  • Диаметър на накрайниците - в комплекта могат да бъдат представени няколко адаптера с диаметър от 16 до 63 мм, това Ви позволява да заварявате тръби с различни диаметри;
  • Температура на отопление - до 300 ° C, като за повечето модели този индикатор може да се регулира.

Как действа един поялник за тръби

Устройството има отоплителна част. Елементите на тръбите, които трябва да бъдат съединени, се поставят в него. Ако използвате гнездо за поялник за полипропиленови тръби , тогава от двете страни на отоплителната част са инсталирани матрици с подходящ диаметър. Тогава нагретите части на двете тръби се свързват чрез фитинг. Машините за челно заваряване работят по различен начин - сегментите на тръбите първо се съединяват, а след това се нагряват. Това са професионални модели, които могат да се използват дори при полагане на тръба на открито.

Лепачка за тръби от koledzhikov.bg

При лепене на тръби на първо място, трябва да се обърне внимание на вида, с които може да работи Вашата машина: PE; PVDF; PB; PP и т.н. Вторият важен параметър е диаметърът на тръбите - той може да бъде от 20 до 110 мм или повече. Поялниците за лепене на тръби са оборудвани със стойка, която позволява да инсталирате устройството върху равна повърхност. Нагревателният елемент позволява да се монтират върху него различни чифтове матрици с тефлоново или друг вид покритие и с различни диаметри. Устройството за горещо заваряване на тръби е лесно за поддръжка. След изстиване просто го почиствате с кърпа, за да се отделят остатъците от материала, който се е нагрявал.

Нашите продукти са произведени от DECA, DYTRON, GYS, RAIDER, REMS и ROTHENBERGER.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички