DYTRON

DYTRON

Цеховете за производство на фирма DYTRON е разположена в северните покрайнини на Прага, в квартал Кбели. От самото начало DYTRON съсредоточава вниманието си върху разработването и производството на оборудване за заваряване на полимери.  Поради много високи изисквания към качеството на отделните технологични обекти DYTRON произвежда по-голямата част от компонентите си самостоятелно. 

Благодарение високите умения на дизайнерите, DYTRON представят съвсем нов заваръчен апарат, с чип за контрол на температурата, който се счита за най-добър продукт в своя диапазон. Апаратът за заваряване привлича изключителното внимание на експертите и обществеността и е отличен с голямата награда на панаира в SIMET 1995 - наградата "Golden Simet". От самото начало DYTRON непрекъснато подобрява техническото ниво на своите електрожени. Днес ДИТРОН са производител, добре познат сред професионалните потребители. Успехът на фирмата не е само в областта на научноизследователската и развойна дейност, но и в качеството на техните продукти. От 1998 година насам в DYTRON се прилага системата за управление на качеството ISO 9001. Освен това е въведена и системата за управление на околната среда ISO 14001.

DYTRON разширява обхвата на своите продукти постепенно. През 2001 година въвежда пълна гама заваръчни устройства тип STH, позволяващи заваряване на тръби с диаметър от 50 милиметра до 900 милиметра в отговор на нарастващо търсене на оборудване за заваряване на тръби с голямо напречно сечение. 

Фирма DYTRON EUROPE принадлежи към най-големите производители на заваръчни апарати за пластмаси в Централна Европа и качеството и надеждността на техните продукти се оценяват по целия свят. За силните позиции на DYTRON носи принос и положителното отношение към индивидуалните изисквания на клиента и високото качество и бързината на ремонтни услуги.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички