Филтрирай
Цена
49лв.149лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Инвентар за прахосмукачки

Инвентар за прахосмукачки на Хит Цени — Коледжиков

Аксесоари за прахосмукачки

В категория инвентар за прахосмукачки ще намерите продукти за професионално и домакинско приложение. Прахосмукачката е може би най-важното устройство за почистване в домакинството и индустрията. С правилните аксесоари за прахосмукачки е възможно използването ѝ да се разшири далеч отвъд самото почистване на:

  • Килими;
  • Фуги;
  • Гладки подове.

С нашето оборудване почистващите многофункционални устройства стават още по-гъвкави. Независимо дали машината Ви е слаба или много мощна ще можете да се справите с почистването дори на матраци. Приставки като специални четки ефективно задържат и премахват животински косми от тапицерия и текстил. Накрайници ни се борят ефективно с акари, което улеснява живота на страдащите от алергии.

Инвентар за прахосмукачки

В нашия онлайн магазин предлагаме богата гама от аксесоари, подходящи за прахосмукачки от всякакви марки. Разполагаме с пълна гама консумативи за различни нужди, а дори и с торбички за прахосмукачки с различен размер. Гарантираме Ви съвместимост на продуктите, които Ви предлагаме за прахосмукачки от различни известни производители. Предлагат се множество филтри, маркучи, приставки, контейнери, четки и практични аксесоари за всяка прахосмукачка. Използвайте максимално Вашата прахосмукачка и поръчайте висококачествени аксесоари от нас. Доказани производители: BOSCH; KARCHER; EINHELL; RAIDER; BLACK+DECKER; ELEKTRO MASCHINEN; MICHELIN; HITACHI; STANLEY; MAKITA; NILFISK.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички