Категории
Филтрирай
Цена
366лв.19980лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Бетонобъркачки

Бетонобъркачки • Миксери за бетон на добри цени – Коледжиков

Какво е бетонобъркачка (миксер за бетон)?

Бетонобъркачката е устройство, което смесва цимент с вода и инертни материали (например пясък или чакъл), за да произведе бетон. То се състои основно от двигател, въртящ се барабан и улей.  

Основни характеристики 

На пазара ще откриете разнообразие от модели с различни размери от индустриален тип до мини миксер за бетон, подходящ за използване у дома. Логично възниква въпросът - каква бетонобъркачка да си купя. За да се ориентирате по-добре, ще разясним кои са основните характеристики при избор на такъв тип строителна машина

Обем на съда и обем на готовата смес 

Това са два различни технически показателя. Обикновено производителят посочва обема на съда, а обемът на готовата смес се подразбира. Той трябва да бъде ⅔ от вместимостта. Не е желателно да надвишавате тази препоръка, тъй като рискувате да претоварите двигателя и да влошите качеството на бетона.  

  • Бетонобъркачка 100 литра - тя е достатъчна за битови потребители, които планират да строят или ремонтират баня, гараж или т.н. 
  • Бетонобъркачка 150 литра - подходящ избор, ако ще строите едноетажна къща. 
  • Бетонобъркачка 150 - 300 литра - предназначена е за построяване на 2-3-етажни къщи. 
  • Бетонобъркачка от 300 литра нагоре - използва се от строителни бригади за мащабно строителство на многоетажни блокове, складови помещения и др. 

Миксерите за бетон с по-голям обем на съда попадат в групата на т.нар. индустриални строителни машини

Механизъм на изваждане на сместа

При бетонобъркачките с вместимост до 300 литра обикновено са предвидени специални ръкохватки за изваждане на готовата бетонова смес. При по-големите модели има барабан, чиято позиция може да се регулира. За целта той е снабден с дръжка или колело, които го накланят, за да се стече сместа. 

Мощност

Най-евтините бетонобъркачки са с мощност около 1000W. За по-продължителни строителни дейности и по-голям обем работа ще имате нужда от по-мощен миксер. 

Напрежение

Повечето бетонобъркачки работят в 220V мрежа. Професионалните модели, които се използват в строителството на многоетажни сгради, обикновено са предвидени за 380V

Обороти в минута

Друга важна характеристика, от която зависи еднородността на бетона и скоростта на приготвянето му, са оборотите в минута. За “мека” смес препоръчваме бетонобъркачка с 18 об/мин., а за “твърда” - минимум 25 об/мин.

Видове

В магазини Коледжиков предлагаме качествени бетонобъркачки от утвърден производител. Според принципа си на работа те са: 

  • бензинови
  • електрически
  • хидравлични

Както и ЕДНОШПИНДЕЛНИ БЪРКАЛКИ ЗА СТРОИТЕЛНИ СМЕСИ, ДВУШПИНДЕЛНИ БЪРКАЛКИ ЗА СТРОИТЕЛНИ СМЕСИ, МИКСЕРИ ЗА БЕТОН И ЛЕПИЛО.

Предлагаме на изгодна цена модели на AGRIMOTOR, BELLE, CHARGEUR PLUS, CIMEX, ELEFANT и IMER.

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Можете, при това много лесно. Необходимо е само да добавите желания продукт в количката си, да влезнете в нея и да попълните данните си при завършването на поръчката.

Какви са начините за доставка?

  • Доставка до офис на куриер.
  • Доставка до дома.
  • Взимате на място от наш магазин.

Каква е цената за доставка?

Стойността на доставката се начислява по време на покупката в онлайн магазина ни. При поръчки над 250 лв. не се дължи такса за разнос. Възможни са изключения при покупка на промоционални продукти. 

В какъв период ще получим продуктите?

За да доставим поръчаните от вас артикули са ни необходими между 1 и 3 работни дни. Когато този период е по-дълъг информираме, нашите клиенти за това. Някои доставки могат да отнемат по-дълго време за изпълнение поради технически причини. Максималният срок за обслужване на клиент е до 30 работни дни.

В какъв ценови диапазон са продуктите в категория "Бетонобъркачки"?

Цените на бетонобъркачките варират в зависимост от техните характеристики и производство. Най-евтините миксери за бетон са в ценовия диапазон до 600-700 лв. Цената на моделите за индустриална употреба стигат до 20 000 лв. и нагоре. 

Как и кога можем да се свържем с вас?

За връзка с нас използвайте мобилните ни телефони:

Гр. София - 0887 201 700, 0879 027 917, 0879 027 918, 0885 479 918, 0889 722 581

Гр. Варна - 0888 526 133, 052 30 35 90, 052 30 36 90

E-mail адреси - varna@kol-bg.com / sofia@kol-bg.com

Работно време:

● Гр. София - Понеделник до Петък: 9.00 - 18.00 ч. / Събота: 9.00 - 14.00 ч. / Неделя: почивен ден

● Гр. Варна - Понеделник до Петък: 8.30 - 18.00 ч. / Събота: 8.30 - 14.00 ч. / Неделя: почивен ден

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички