Филтрирай
Цена
1208лв.5998лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Магнитни бормашини

Магнитни бормашини на Топ Цени — Коледжиков

Какво е магнитна бормашина?

Магнитната бормашина е специализиран вид бормашина, която използва магнит за закрепване към метална повърхност. Тази магнитна система се използва за здраво фиксиране на машината върху стоманена основа. По този начин не позволява изплъзване или движение, докато магнитът е активиран. Магнитната бормашина е особено полезна при работа с материали, където обикновените бормашини може да са неудобни или неефективни.

Основната част на машината е магнитният под, който може да бъде закрепен към вертикални, хоризонтални или наклонени метални повърхности. Този магнит не само закрепва бормашината, но и осигурява стабилност по време на работа.

Предимства на магнитните бормашини

Този вид бормашина е по-тежка и по-стабилна от повечето конвенционални. По принцип се използва в металообработващата промишленост и в стоманената индустрия за изработка на конструкции. Професионалните майстори я намират за полезен инструмент при изграждането на метални скелета, конструкции и други проекти. 

  • Подходящи са за професионално изпълнение на задачи;
  • Стоят винаги стабилно по време на пробиване, когато е активиран магнита;
  • Оборудват се с много издръжливи мотори;
  • Поддържат стабилна скорост;
  • Лесни са за работа.

Приложения и особености

Магнитната бормашина се използва само за пробиване в стомана. С нея не можете да обработва други материали. Особеността в сравнение с конвенционалните пробивни машини е, че е снабдена със силен електромагнит. Ако се активира от подходящо захранване, магнитната бормашина се придържа към желаното място. Плъзгането не е възможно. Някои производители предлагат предпазни колани, които също могат да бъдат монтирани, ако работата трябва да се извършва вертикално или дори от долу нагоре. Обикновено това е необходимо, ако машината се управлява от батерия, а не от електричество.

Защо да купим магнитна бормашина от магазин Коледжиков?

При нас ще получите професионално обслужване и ценни насоки при избора на качествена магнитна бормашина с отличителна мощ, издръжливост и представяне. Подбрали сме продукти на марки като BERNARDO, METABO и MILWAUKEE. Постоянно обновяваме асортимента си, за да отговорим на потребностите на нашите клиенти. 

Магнитна бормашина BERNARDO TPC 1000, 1550W, 100-270/100-520 об/мин., 14200 N
BERNARDO TPC 1000 е магнитна бормашина е с автоматично вътрешно смазване, като охлаждащата течност се насочва директно върху свредлото. Притежава...
BERNARDO
Редовна цена 1 980.00 лв. Цена 1 623.60 лв.
  • -18%
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички