Филтрирай
Цена
1294лв.5998лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Магнитни бормашини

Магнитни бормашини на Топ Цени — Коледжиков

Магнитна бормашина

Магнитната бормашина е специална версия на този електроинструмент, който извършва същата работа, с основната разлика, че е оборудвана с интегриран електромагнит, който разбира се управлява електрически. Тази магнитна система се използва за здраво фиксиране на машината върху стоманена основа. По този начин не позволява изплъзване или движение, докато магнитът е активиран.

Магнитните пробивни машини притежават следните предимства:

  • Подходящи са за професионално изпълнение на задачи;
  • Стоят винаги стабилно по време на пробиване, когато е активиран магнита;
  • Оборудват се с много издръжливи мотори;
  • Поддържат стабилна скорост;
  • Лесни са за работа.

Магнитни бормашини от koledzhikov.bg

Този вид бормашина е по-тежка и по-стабилна от повечето конвенционални. По принцип се използва в металообработващата промишленост и в стоманената индустрия за изработка на конструкции. Професионалните майстори я намират за полезен инструмент при изграждането на метални скелета, конструкции и други проекти. 

Особености на магнитна бормашина

Магнитната бормашина се използва само за пробиване в стомана. С нея не можете да обработва други материали. Особеността в сравнение с конвенционалните пробивни машини е, че е снабдена със силен електромагнит. Ако се активира от подходящо захранване, магнитната бормашина се придържа към желаното място. Плъзгането не е възможно. Някои производители предлагат предпазни колани, които също могат да бъдат монтирани, ако работата трябва да се извършва вертикално или дори от долу нагоре. Обикновено това е необходимо, ако машината се управлява от батерия, а не от електричество.

При нас ще получите пробивни машини с отличителна мощ, издръжливост и представяне марка BERNARDO, METABO и MILWAUKEE.

Магнитна акумулаторна бормашина MILWAUKEE M18FMDP-502C, 18V, 2x5 Ah, 8890 N
MILWAUKEE M18FMDP-502C е магнитна акумулаторна бормашина с капацитет на пробиване с диаметър до 38 мм и дълбочина 50 мм. Предлага голяма мощност...
MILWAUKEE
Редовна цена 5 630.00 лв. Цена 5 235.90 лв.
  • -7%
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички