Филтрирай
Цена
1765 лв. 3656 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Магнитни бормашини

Магнитни бормашини на Топ Цени — Коледжиков

Магнитна бормашина

Магнитната бормашина е специална версия на този електроинструмент, който извършва същата работа, с основната разлика, че е оборудвана с интегриран електромагнит, който разбира се управлява електрически. Тази магнитна система се използва за здраво фиксиране на машината върху стоманена основа. По този начин не позволява изплъзване или движение, докато магнитът е активиран.

Магнитните пробивни машини притежават следните предимства:

  • Подходящи са за професионално изпълнение на задачи;
  • Стоят винаги стабилно по време на пробиване, когато е активиран магнита;
  • Оборудват се с много издръжливи мотори;
  • Поддържат стабилна скорост;
  • Лесни са за работа.

Магнитни бормашини от koledzhikov.bg

Този вид бормашина е по-тежка и по-стабилна от повечето конвенционални. По принцип се използва в металообработващата промишленост и в стоманената индустрия за изработка на конструкции. Професионалните майстори я намират за полезен инструмент при изграждането на метални скелета, конструкции и други проекти. 

Особености на магнитна бормашина

Магнитната бормашина се използва само за пробиване в стомана. С нея не можете да обработва други материали. Особеността в сравнение с конвенционалните пробивни машини е, че е снабдена със силен електромагнит. Ако се активира от подходящо захранване, магнитната бормашина се придържа към желаното място. Плъзгането не е възможно. Някои производители предлагат предпазни колани, които също могат да бъдат монтирани, ако работата трябва да се извършва вертикално или дори от долу нагоре. Обикновено това е необходимо, ако машината се управлява от батерия, а не от електричество.

При нас ще получите пробивни машини с отличителна мощ, издръжливост и представяне марка BERNARDO, METABO и MILWAUKEE.

Магнитна акумулаторна бормашина MILWAUKEE M18 FMDP-0C

Водещи характеристики: Напрежение: 18 V; Сила на магнитно задържане: 8890 N; Дълбочина на пробиване - до 50 мм; Диаметър на пробиване - до 38 мм. Пробиване с твърд бит - до 13 мм; Дължина на хода - 146 мм; Без батерия.

MILWAUKEE
Цена 3 355.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички