Филтрирай
Цена
2502лв.82000лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Машини за издълбаване на дънери

Машини за изкореняване на дънери → Цени — Коледжиков

Какво представлява и как работи?

Машината за издълбаване на дънери служи за премахване на дървени пънове чрез въртящ се режещ диск, който има карбидни зъби. Стъблото се нарязва, за да бъде изравнено със земята. По този начин лесно се премахват пънове след отсичане на дървета.

Фрезатата за дънери, както още се нарича тази машина, се задвижва от бензинов двигател и се състои от хидравлично управлявана рама и стоманено режещо колело

Режещият диск е в края на рамото и е снабдено с изключително остри зъби. Колелото се върти с много висока скорост, което му позволява да премахва пънове.


Видове

Машините за издълбаване на дънери са различни по форма и размери в зависимост от тяхната мощност. Някои от тях са не по-големи от косачка за трева, докато други се доближават до габаритите на лек автомобил

Те биват няколко вида:

● Бутащи - управлението им е като на колесна косачка. Имат регулируема височина, което ги прави по-способни да се адаптират за удобство на потребителя;

● Самоходни - много по-големи от предходния модел. Двигателят им е с голяма мощност. Операторът маневрира с лекота, тъй като е налице самостоятелно задвижване.


За какво са предназначени?

Фрезата за дънери е най-ефективният инструмент за отстраняване на пънове. Когато решите да премахнете остатък от ствола на дърво, можете да бъдете сигурни, че с нея ще изравните видима му част със земята. 

Използването на машина за издълбаване на дънери гарантира, че термитите, мравките, пчелите, змиите и други вредители нямат готово местообитание, в което да гнездят.


Защо да ги закупим от Коледжиков?

Избирайки фирма Коледжиков, Вие се доверявате на търговец с дългогодишен опит в търговията и сервизирането на горска, комунална и градинска техника. Ние познаваме стандартите, по които работят производителите на машини за издълбаване на дънери. 

Препоръчваме ви машините на CARAVAGGI и MULLER PRO MASCHINEN, тъй като те са изработени висококачествено и ще Ви служат дълго време. 

При нас ще получите компетентна консултация, съвети за грижа за техниката и може да разчитате на нашите сервизни центрове в София и Варна


Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да, в онлайн магазин Коледжиков може да пазарувате като гост или да използвате опцията за “Бърза поръчка без регистрация”. Нужда от създаване на профил няма и в случаите, когато заявявате поръчка по телефон, e-mail или с лично съобщение във Facebook-страницата ни. 


Какви са начините за доставка?

Работим с всички куриерски компании, обслужващи територията на страната. Може да заявите доставка до адрес или до офис на куриер. 


Каква е цената за доставка?

Цената за доставка зависи от тарифния план на избраната от Вас куриерска фирма. За поръчки на стойност поне 250 лв. доставката е безплатна


В какъв период ще получим продуктите?

Доставяме потвърдените поръчки в рамките на 1 до 3 работни дни. Изключение правят всички машини, за които има нужда от производствено време. 

При тях срокът на доставка може да се удължи до 30 работни дни. Свържете се с наш консултант, за да получите конкретен отговор за продукт. 


В какъв ценови диапазон са продуктите в категорията "Машини за издълбаване на дънери"?

Предлагаме машини за издълбаване на дънери на цени от 2700 до 85 000 лв


Как и кога можем да се свържем с вас?

Може да се свържете с нас:

● по телефона: 

     ○ Офис Варна: 0888 526 133, 052 30 35 90, 052 30 36 90; 

     ○ Офис София: 0887 201 700, 0879 027 917, 0879 027 918, 0885 479 918, 0889 722 581).

● на електронната ни поща (varna@kol-bg.com, sofia@kol-bg.com);

● или като ни пишете в страницата ни във Facebook. 

Работно време на магазина ни във Варна:

     ○ от Понеделник до Петък: 8.30 - 18.00 ч.

     ○ Събота: 8.30 - 14.00 ч.

● Работно време на магазина ни в София:

     ○ от Понеделник до Петък: 9.00 - 18.00 ч.

     ○ Събота: 9.00 - 14.00 ч.

Машина за издълбаване на дънери CARAVAGGI SG-25SP

След отстраняване на всяко дърво, остават дънери, които са пречка за последваща обработка на терена, но с машина за премахване на пънове CARAVAGGI SG-25SP, това препятствие ще бъде елиминирано.

CARAVAGGI
Цена 32 600.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички