Филтрирай по:
Цена
2604 лв. 82000 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Машини за изкореняване на дънери

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-10 от общо 10 артикул(а)
Машина за издълбаване на дънери CARAVAGGI SG-25SP

След отстраняване на всяко дърво, остават дънери, които са пречка за последваща обработка на терена, но с машина за премахване на пънове CARAVAGGI SG-25SP, това препятствие ще бъде елиминирано.

Машина за издълбаване на дънери CARAVAGGI SG-25SP от топ производител в Колежиков
Цена 32 600.00 лв.
Брой:
Машини за изкореняване на дънери → Цени — Коледжиков

За какво служи машина за премахване на дънери

Машина за издълбаване на дънери служи за премахване на дървени пънове чрез въртящ се режещ диск, който има карбидни зъби. Стъблото се нарязва, за да бъде изравнено със земята. Това позволява премахването на пънове след отсичане на дървета, така че да можете да използвате района, където някога е било дървото. Машината за издълбаване на дънери се задвижва от бензинов двигател и се състои от хидравлично управлявана рама и стоманено режещо колело. Режещия диск е в края на рамото и съдържа изключително остри зъби. Колелото се върти с много висока скорост, което му позволява да премахва пънове.

Употреба на машина за издълбаване на дънери

Използването на фреза за дънери е най-ефективната форма за отстраняване на пънове. Когато решите да премахнете остатъка от стеблото на дърво, можете да бъдете сигурни, че цялата му видима част ще бъде изравнена със земята. Използването на машина за издълбаване на дънери също гарантира, че термитите, мравките, пчелите, змиите и други вредители нямат готово местообитание, в което да гнездят.

Типове фрези за дънери

Машините за издълбаване на дънери са различни по форма и размери, в зависимост от тяхната мощност. Някои от тях са не по-големи от косачка за трева, докато други се доближават до габаритите на лек автомобил.

  • Бутащи - управлението им е като на колесна косачка. Имат регулируема височина, което ги прави по-способни да се адаптират за удобство на потребителя;
  • Самоходни - много по-големи от предходния модел. Двигателят им е с голяма мощност. Оператора маневрира с лекота поради тяхното самостоятелно задвижване.

Избирайки от koledzhikov.bg, Вие се доверявате на професионализма

Купете фреза за дънери с марка CARAVAGGI и MULLER PRO MASCHINEN.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички