Категории
Филтрирай
Цена
489 лв. 10600 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Зег машини

Зег машини за ламарини на Хит Цени— Коледжиков

Зег машина

Този инструмент за металообработка представлява специализиран уред за създаване на сглобки и издълбаване на подсилващи жлебове в стоманени, медни и алуминиеви листове ламарина. С тази машина оформяте краищата на листовете, така че да може да ги свържете лесно. Зег машината произвежда перфектен ръб, който с оформяне на "ръка" не би бил възможен. Използването на ръчна зег машина за валцоване намалява разходите за производство. Докато с електрическите увеличавате скоростта и производителността си. Ролките имат положителен и отрицателен профил и позволяват лесна подмяна. Дълбочината на формоване на ръба може да се регулира, за постигане на по-нисък или по-висок профил.

Предлагаме Ви два типа зег машини:

  • Ръчна;
  • Електрическа.

Зег машини от koledzhikov.bg

Нашите машини са предназначени за оформяне на сглобката на ръба на ламарини, които се използват за прегради, огради, изолация, покриви и много други приложения. Машините са разработени по такъв начин, че да улесняват и подпомагат работата на оператора по най-добрия начин.

Вие може да изберете сред множеството от машини за валцоване на ръбове, с които разполагаме, а за максимално прецизни резултати при обработка на ламарина и перфектно напасване на детайлите разгледайте предложенията на BERNARDO.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички