Филтрирай по:
Цена
489лв.10600лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Зег машини

  Филтри

  Продукти на страница:

  20 40 60
  Показани са 1-8 от общо 8 артикул(а)
  Зег машини за ламарини на Хит Цени— Коледжиков

  Зег машина

  Този инструмент за металообработка представлява специализиран уред за създаване на сглобки и издълбаване на подсилващи жлебове в стоманени, медни и алуминиеви листове ламарина. С тази машина оформяте краищата на листовете, така че да може да ги свържете лесно. Зег машината произвежда перфектен ръб, който с оформяне на "ръка" не би бил възможен. Използването на ръчна зег машина за валцоване намалява разходите за производство. Докато с електрическите увеличавате скоростта и производителността си. Ролките имат положителен и отрицателен профил и позволяват лесна подмяна. Дълбочината на формоване на ръба може да се регулира, за постигане на по-нисък или по-висок профил.

  Предлагаме Ви два типа зег машини:

  • Ръчна;
  • Електрическа.

  Зег машини от koledzhikov.bg

  Нашите машини са предназначени за оформяне на сглобката на ръба на ламарини, които се използват за прегради, огради, изолация, покриви и много други приложения. Машините са разработени по такъв начин, че да улесняват и подпомагат работата на оператора по най-добрия начин.

  Вие може да изберете сред множеството от машини за валцоване на ръбове, с които разполагаме, а за максимално прецизни резултати при обработка на ламарина и перфектно напасване на детайлите разгледайте предложенията на BERNARDO.

  Продуктът е добавен към желани продукти
  Виж Всички Любими
  Продуктът е добавен за сравнение.
  Виж Всички