Пердашки и хеликоптери за бетон

Пердашки и хеликоптери за бетон Цени и Видове — Коледжиков

Какво представлява пердашката за бетон?

Пердашката за бетон е ръчно управлявана машина, която се използва за направата на гладка, плътна и равна повърхност. Тя намира широко приложение в строителната индустрия. Позната още като хеликоптер за бетон, с високата си скорост тази машина значително намалява времето, което е необходимо за заглаждане на довършителната замазка. 

Видове пердашки за бетон

Пердашките за бетон се предлагат в две разновидности:

Според вида на захранването могат да бъдат:

  • бензинови и
  • електрически

Хеликоптерите за бетон използват единични или двойни остриета, които се въртят в предпазна клетка. Работата с с тях не е трудна дори за начинаещите. Когато сте готови да започнете да работите с такъв тип строителна машина, важно е да изберете правилните приставки/остриета, за да постигнете желания резултат. Управлението на пердашката се извършва от дръжката, а останалото зависи от оператора.

Защо да купим пердашка от магазин Коледжиков? 

Като търговец с над 30 години опит зад гърба си в търговията със строителни машини можем да ви предложим широка гама пердашки за бетон в няколко ценови класа. Продаваме машини на утвърдени марки като BELLE, BISONTE, HUSQVARNA, NORTON и OSCAR. Можете лесно да сортирате моделите по цена, марка или промоция. Осигуряваме професионално обслужване, консултация и съвети за оптимална експлоатация на хеликоптерите за бетон. Може да разчитате на нас на високо качество на достъпна цена и гаранционен и извънгаранционен сервиз. 

Категории

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички