Филтрирай по:
Цена
401 лв. 7690 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Инверторни и преносими генератори

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 45 артикул(а)
Инверторен генератор SUBARU R1700i

Генератор SUBARU R1700i е специално произведен, да обхваща голям спектър от приложения. Благодарение на вградената инверторната технология, Вие имате възможност да го употребявате като източник на ел енергия за устройства с по-чувствителна електроника. 

SUBARU / СУБАРУ
Цена 2 100.00 лв.
Брой:
Инверторен генератор BRIGGS & STRATTON POWERSMART P2000

BRIGGS & STRATTON POWERSMART P2000 е монофазен агрегат, произвеждащ ел енергия със стабилно напрежение, подходяща за захранване на телевизори, радиа, външни осветителни тела и други чувствителни електронни устройства. 

BRIGGS & STRATTON
Цена 1 600.00 лв.
Брой:
Инверторен генератор BRIGGS & STRATTON POWERSMART P3000

Мотогенератор BRIGGS & STRATTON POWERSMART P3000 е лесен за експлоатация и съхранение източник нба електроенергия, който ще бъде прекрасен помощник във Вашият дом, на работното Ви място, както и на разходки сред природата. 

BRIGGS & STRATTON
Цена 2 839.00 лв.
Брой:
Инверторен генератор HYUNDAI HY 3200SEi

Обезшумен инверторен генератор HYUNDAI HY 3200SEi има и допълнителното предимство на режим „ECO“, което от своя страна увеличава икономията на гориво, намалява произвеждания шум и разширява продължителност на живота на двигателя

HYUNDAI
Редовна цена 1 972.00 лв. -3% Цена 1 912.84 лв.
  • -3%
Брой:
Инверторен генератор HONDA EU30IK1 Handy

Генератор HONDA EU30IK1 Handy е лесно преносима машина за произвеждане на ел енергия, която можете да използвате във Вашият дом, офис, на работното си място или да я вземете с Вас на разходка сред природата. 

HONDA / ХОНДА
Цена 3 890.00 лв.
Брой:
Инверторен генератор ITC POWER GG 5600SЕi Pro

Мобилен генератор ITC POWER GG 5600SЕi Pro е моторен агрегат, произвеждащ ел енергия, която може да се използва като алтернативен източник на електричество, за въвеждане в ход на инструменти, радиа, телевизори, компютърни технологии и много други електронни устройства. 

ITC POWER
Редовна цена 3 470.00 лв. -3% Цена 3 365.90 лв.
  • -3%
Брой:
Инверторни генератори | Преносими генератори за ток | Коледжиков

Инверторен генератор от koledzikov.bg

Инверторният генератор превръща механичната енергия в електричество. Той е по-малък, по-лек, по-тих и по-ефективен и икономичен от стандартните генератори за ток. Проектиран е да генерира повече електрическо променливо напрежение, но не във форма, която може да се използва директно. Електронният инверторен модул преобразува мощността обратно в стандартна мощност. Полученото променливо напрежение вече не се генерира в блокови вълни, а в синусоиди. Силата на инверторните генератори е изключително чиста и може да се използва за чувствителни електронни устройства, като медицински устройства или лаптопи.

Предимства на преносимите инверторни генератори:

  • Работят спокойно и тихо;
  • Леки и леснопреносими;
  • По икономични;
  • Генерират безопасно електричество за чувствителни уреди и техника.

В инверторния генератор, скоростта на двигателя варира в зависимост от необходимата електрическа мощност, което значително намалява нивото на шума и разхода на гориво в сравнение с обикновения. Крайният резултат е преносим генератор с леко тегло и високи показатели. Имат около 20 процента по-икономична работа. 

Инверторни генератори и агрегати за ток

Те са идеални за използване в кемпери, на лов, риболов и като резервно захранване у дома. Генерират приблизително същото ниво на шум като нормален разговор (50 до 60 dBA) - това е по-тихо от домакинската прахосмукачка.

При избора на генератор разгледайте предложенията от водещите производители AGT, AL-KO, ANTOR, BRIGGS & STRATTON, CHAMPION, CROSS PLUS, DeWALT, ELEKTRO MASCHINEN, HONDA, HYUNDAI, IMER, ITC, POWER, MAKITA, PETROV, POWERMATE by PRAMAC, PRAMAC, PROENERG, RAIDER, RTR, STANLEY, SUBARU и SUZUKA.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички