Филтрирай по:
Категории
Покажи Повече Покажи По-малко
Цена
1193 лв. 195396 лв.

PRAMAC

PRAMAC

Генератори за ток PRAMAC

Историята на PRAMAC започва през 1966 година, когато семейство Campinoti основава L'Europea - компания за строителна техника, съсредоточена основно върху италианския пазар. От този момент нататък фирмата разширява своята дейност в сектора на енергетиката, като непрекъснато се разраства. Обогатява продуктова си гама с разнообразни:

  • Монофазни и трифазни агрегати;
  • Бензинови и дизелови генератори.

Наличните модели генератори за ток задоволяват енергийните нужди на целия спектър от клиенти. Високият технологичен опит и интегрираните производствените процеси в PRAMAC гарантират, че всички продукти на компанията са проектирани с най-високо качество и огромна производителност. Целите си ресурси и енергия посвещават на най-взискателните пазари. Мисията ѝ е да предложи най-доброто съотношение цена-качество, засилено от стратегически отношения, чрез партньори от първо ниво.

PRAMAC е млада и динамична компания, която се основава на солидна историческа основа. Ценностите, които са в основата на тази динамична предприемаческа реалност, са постоянното желание за растеж и обновяване, култура на качество и уважение към околната среда, внимание към удовлетвореността на клиентите. Марката играе водеща роля в индустрията, като комбинира производителност и надеждност, разширява и разнообразява продуктовата си гама, за да върви в крак с времето и да отговаря на новите изисквания. За да укрепи и развие своето присъствие на пазара, произвежда, развива и предлага на пазара в целия свят високо диверсифицирани продуктови линии, които се дължат на два бизнес приоритета:

  • Товаро-разтоварна техника;
  • Генератори за ток.

Към това е добавена специална сервизна поддръжка след продажбата. Философията зад целия производствен цикъл на PRAMAC е да осигури мобилни и стационарни генератори, които намират идеалното си приложение там, където се нуждаете от висока производителност, гарантирана във времето.

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 162 артикул(а)
Индустриален генератор PRAMAC GSW35Y

Италиански генератор PRAMAC GSW35Y притежава качествена шумоизолация, здрав корпус и още редица други спецификации, правещи този агрегат идеалният помощник при липса на така необходимото за всички нас електричество. 

Индустриален генератор PRAMAC GSW35Y от топ производител в Колежиков
Цена 22 198.00 лв.
Брой: Купи
Индустриален генератор с автоматичен старт PRAMAC GSW730M

Дизелов генератор PRAMAC GSW730M представлява една мини електростанция, генерираща ток с трифазно напрежение за редовно или аварийно захранване на различни обекти.

Индустриален генератор с автоматичен старт PRAMAC GSW730M от топ производител в Колежиков
Цена 195 396.00 лв.
Брой:
Индустриален генератор с автоматичен старт PRAMAC GSW515M

Стационарен генератор PRAMAC GSW515M е полезен навсякъде, където има нужда от надеждно и непрекъснато снабдяване с енергия, като училища, болници, банки, хотели, стадиони.

Индустриален генератор с автоматичен старт PRAMAC GSW515M от топ производител в Колежиков
Цена 141 670.00 лв.
Брой:
Индустриален генератор с автоматичен старт PRAMAC GSW830Do

PRAMAC GSW830Do е стационарен индустриален генератор, който има универсално приложение и може да снабдява множество уреди и машини с трифазен или монофазен ток.

Индустриален генератор с автоматичен старт PRAMAC GSW830Do от топ производител в Колежиков
Цена 184 458.00 лв.
Брой:
Индустриален генератор с автоматичен старт PRAMAC GSW755Do

Затворен генератор PRAMAC GSW755Do може да бъде главен електроизточник при временна липса на електричество или на места с отсъствие на преносна мрежата.

Индустриален генератор с автоматичен старт PRAMAC GSW755Do от топ производител в Колежиков
Цена 167 156.00 лв.
Брой:
Бензинов монофазен генератор с ел старт и AVR PRAMAC WX7000

Генератор PRAMAC WX7000 произвежда монофазна електроенергия, подходяща за употреба при аварийни ситуации, или просто когато имате нужда от захранване на места, на които липсва достъп до електропреносната мрежа. 

Бензинов монофазен генератор с ел старт и AVR PRAMAC WX7000 от топ производител в Колежиков
Цена 2 029.00 лв.
Брой:
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички