Филтрирай по:
Категории
Покажи Повече Покажи По-малко
Цена
26 лв. 996 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Прави шлайфове

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 39 артикул(а)
Електрически прав шлайф RAIDER RD-MG07

Вместо да използвате шкурка за ръчно изглаждане на голяма или малка площ от ръжда, вземете права шлифовалка RAIDER RD-MG07, защото тя може да свърши работата по-бързо и по-ефективно.

RAIDER
Редовна цена 42.00 лв. -10% Цена 37.80 лв.
  • -10%
Брой:
Електрически прав шлайф с 210 аксесоара RAIDER RD-MG06D

Права шлифовалка RAIDER RD-MG06D е подходяща при изпълнение на прецизно оформяне и полиране на специфични детайли от дърво, метал и други.

RAIDER
Редовна цена 69.00 лв. -10% Цена 62.10 лв.
  • -10%
Брой:
Електрически прав шлайф RAIDER RD-MG09

Права шлифовалка RAIDER RD-MG09 е машина с компактни размери, която е предназначена за изпълнение на довършителни работи, като шлайфане и заглаждане на почти всякакви материали. 

RAIDER
Редовна цена 99.00 лв. -10% Цена 89.10 лв.
  • -10%
Брой:
Прави шлайфове Цени и Видове — Коледжиков

Прав шлайф

Това е ръчен електроинструмент, който се използва за шлайфане, полиране и хониране на разнообразие от материали, като пластмаса, дърво и метал. Основната цел на правия шлайф е да обработва трудните за достигане места до които големите машини не достигат, тъй като е с малки размери. Използва се от дърводелци, заварчици, гравьори и всякакви други работници, които трябва да шлифоват или полират малки детайли.

Прав шлайф може да използвате за

  • Премахване на ръжда - Стари машини и инструменти от желязо и стомана, които са изложени на влага са податливи на образуване на ръжда. С правият шлайф може да премахнете ръждата и да върнете блясъка на своето оборудване;
  • Полиране на неръждаема стомана - Когато работите с неръждаема стомана, искате крайният Ви продукт да изглежда възможно най-професионално. Точно за това трябва да изгладите и полирате метала с шлифовалка;
  • Ремонт на автомобили - Може да Ви е полезен при почистване на боя и ръжда, по различни части на купето;
  • Шлайфане на повърхности - Въпреки че се използва най-често за обработка на метали, може да шлайфа и други повърхности. Всъщност много дърводелци обичат да използват шлифовъчните машини, за да оформят и загладят детайли от дърво. Подходящи са за употреба и върху пластмаса.

Електрически и пневматичен прав шлайф

На пръв поглед е трудно да се определи кой е по-мощен. Всичко зависи от дизайна и изработката на електроинструмента. Електрическите модели имат захранващ кабел, а пневматичните използват маркуч за въздух под налягане.

С избора на електрически прав щлайф получавате инструмент, който се нуждае от източник на енергия. За повечето устройства това ще означава електрически контакт, но някой могат да превключват между променлив и постоянен ток, което Ви позволява да използвате генератори и батерии. Добрата новина е, че можете да работите навсякъде, където може да се намери електрически ток.

С пневматична шлифовалка от друга страна, трябва да разполагате с компресор, който да може да осигури достатъчно въздушно налягане. Липсата на електромотор, води до по-малко нагряване, дори след дълга употреба. Благодарение на това, може да се използва без прекъсване.

Права шлифовалка в koledzhikov.bg

Предлагаме Ви богат асортимент от електроинструменти на водещите производители ABAC, DREMEL, FERVI, HITACHI, MAKITA, METABO, MILWAUKEE.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички