Филтрирай по:
Цена
30лв.243лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Пневматични прави шлайфове

  Филтри

  Продукти на страница:

  20 40 60
  Показани са 1-10 от общо 10 артикул(а)
  Пневматични прави шлайфове на Топ Цени — Коледжиков

  Пневматичен прав шлайф

  Да наречем този електроинструмент с простото име шлайфмашина е несправедливо. Най-доброто описание, което пасва на един пневматичен прав шлайф е многофункционален. Благодарение на множеството допълнителни аксесоари и битове, които могат да се монтират към него, е в състояние да:

  • Шлифова;
  • Реже; 
  • Полира;
  • Изглажда;
  • Подравнява различни повърхности.

  Въпреки че се свързва с обработка на метал, употребата му не се ограничава само до там. С прав шлайф могат да се обработват, също дървени и пластмасови изделия. Купете права шлифовалка, за да извършвате голямо разнообразие от задачи с нея.

  Устройство на права шлифовалка

  Името подсказва, че за да работи се нуждае от източник на въздух под налягане, като например компресор. Цялата енергия на сгъстения въздух се превръща в сила на въртене. Скоростта на правия шлайф достига до 50 000 оборота в минута, благодарение на което реже и полира с лекота. По-малкото подвижни компоненти в сравнение с електрическите варианти гарантират по-голяма устойчивост на повреда. Освен това, липсата на електромотор не причинява прегряване след продължителна работа. Въздушния поток, който преминава през правия шлайф, охлажда компонентите и понижава температурата на инструмента.

  Пневматична права шлайфмашина в koledzhikov.bg

  Предлагаме Ви да закупите най-добрия прав шлайф от нас. ABAC и FERVI са производители с многогодишен опит в областта на електро и пневматичните инструменти.

  Продуктът е добавен към желани продукти
  Виж Всички Любими
  Продуктът е добавен за сравнение.
  Виж Всички