ABAC

ABAC

Компресори за въздух ABAC

От 1980 година насам, ABAC предлага правилната комбинация от гъвкавост и опит на професионалния пазар за компресорна техника. Чрез използването на най-съвременните производствени процеси и хиляди дистрибутори в повече от 100 страни по целия свят, марката предлага бутални и винтови компресори за Вашия бизнес с етикет за качество. Присъединете се към милионите доволните клиенти, по цял свят. Винаги ще имате въздух под налягане на Ваше разположение, независимо от сферата на приложение, защото италианската марка предлага подходящ продукт за всеки. Какъвто и да е бизнесът Ви, има подходящото решение за Вашето успешно развитие. Богатото портфолио от електрически компресори ABAC Ви предлага възможност да увеличите пазарния си потенциал.

Видове компресори ABAC

Буталните компресори са разделени на серии, като всяка има своя собствена характеристика:

  • LINE серията обединява модели с директно задвижване с или без масло, както и такива с едноетапно и ремъчно задвижване;
  • PRO серията, както подсказва и наименованието, биха се вгледали професионалните потребители, които търсят двустепенни компресори за сгъстен въздух, с два стъпаловидни ремъка или два стъпаловидни двигателя;
  • SILENT серията предлага високо ниво на комфорт и е строго фокусирана върху редукцията на шума.

Този диапазон обхваща професионални компресори, като се започне от такива с директно задвижване и се достигне до двустепенни модули. Също така, не са за пропускане и предложенията за винтови компресори на ABAC. Винтовите са безшумни, с 30% по - ефективни от буталните и Ви предлагат много по-дълъг живот, благодарение на по-малко вибрации и по-малко движещи се части. Здравината и надеждността са от ключово значение за новото поколение и Ви осигуряват пълно спокойствие!

Дизелов и бензинов компресор ABAC

Благодарение на бензиновите и дизелови варианти, ще сте напълно независими от енергийни източници, което Ви дава сгъстен въздух при всякакви обстоятелства. Произведени са в заводите на ABAC в съответствие с международните стандарти за качество. Всички единици са с дръжка и големи пневматични колела, което гарантира лесна работа. Освен това ABAC са заложили на бензинови двигатели Honda, които са известни със своята висока надеждност и изключително ниски нива на шум. Това гарантира ефективност и оптимален комфорт, когато се използват. Множеството изходни отвори и широк спектър от конфигурации за единичен или двоен резервоар намират решение на всяко търсене.

Стационарните бензинови и дизелови компресори са предназначени за лесна работа, а благодарение на размера, можете да оптимизирате наличното пространство. Електрическият стартер и намаления шум, чрез използване вибриращите тампони, осигуряват допълнителен комфорт при ползване. Предлаганите резервни части са произведени, за да отговарят на същите стандарти. Те са преминали същите изпитания за издръжливост и са доказали, че осигуряват най-добрата защита на Вашата инвестиция. Правилните спецификации и високото качество осигуряват безпроблемна поддръжка. ABAC предлага разнообразие от линейни филтри за всякакви нужди.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички